- Anakart: ASUS ROG STRIX X870-A gamıng Wi-Fi
- İşlemci: AMD Ryzen 9 9950X3D 5.7GHz
- Ekran kartı: Gigabyte Aero 5070 Ti OC.
- İşletim sistemi: Windows 11.
Minidump dosyaları:
https://www.mediafire.com/file/eikk6e4iyaac1t4/minidumplar.zip/file
@Recep Baltaş
BIOS update yaptınız mı, EXPO kapalıyken aynı sorun mevcut mu?Selam, sistemim boştayken veya oyun oynarken bazen siyah ekran verip kapanıyor ve yeniden başlıyor. Minidump dosyasını analiz edebilir misiniz?
- Anakart: ASUS ROG STRIX X870-A gamıng Wi-Fi
- İşlemci: AMD Ryzen 9 9950X3D 5.7GHz
- Ekran kartı: Gigabyte Aero 5070 Ti OC.
- İşletim sistemi: Windows 11.
Minidump dosyaları:
https://www.mediafire.com/file/eikk6e4iyaac1t4/minidumplar.zip/file
@Recep Baltaş
BIOS Update yaptınız mı, EXPO kapalıyken aynı sorun mevcut mu?
Furmark denedin mi, ekran kartını yüke soktuğunda kapanma var mı?BIOS Update yaptım EXPO ve ReSize BAR kapalı denedim ve sorun hala çözülmedi.
FurMark denedin mi, ekran kartını yüke soktuğunda kapanma var mı?
OCCT'den CPU testi yaptın mı peki, onda bu sorun var mı?FurMark denedim, OCCT'de her şeye yük verip 1 saat denedim ve bir kapanma olmadı PSU'da 12v 5V 3v gibi değerlerde düşüşte olmadı.
Bu sorun hem yazılımsal hem donanımsal olabiliyor. Ama çoğunlukla donanımsal çıkar.FurMark denedim, OCCT'de her şeye yük verip 1 saat denedim ve bir kapanma olmadı PSU'da 12v 5V 3v gibi değerlerde düşüşte olmadı.
OCCT'den CPU testi yaptın mı peki, onda bu sorun var mı?
GPU Hotspot-VRAM sıcaklıkları vesaire normal miydi, CPU sıcaklıkları vesaire?Eki Görüntüle 186858
1 Saate yakın bu testte kaldı.
OCCT Power testi açıp bakar mısın direkt, o daha mantıklı olur bundansa.Eki Görüntüle 186858
1 Saate yakın bu testte kaldı.
Genelde Power kaynaklıdır, RAM-EXPO ve CPU kaynaklı da olabilir, anakart kaynaklı nadir olur.
GPU hotspot-VRAM sıcaklıkları vesaire normal miydi, CPU sıcaklıkları vesaire?
@Kiaxieve başka prizde denemeni tavsiye edebilirim elektriksel bir sorun varsa belki.
Tek modülle denedin mi 2x16 yerine 1x16, A2 slotunda olacak şekilde, soldan 2. slot.CPU maksimum 91 derece
GPU maksimum 72 derece
Görmüştü