K Kiaxieve Gelişen Katılım 20 Eylül 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 5 21 Eylül 2025 #1 Anakart: ASUS ROG STRIX X870-A gamıng Wi-Fi İşlemci: AMD Ryzen 9 9950X3D 5.7GHz Ekran kartı: Gigabyte Aero 5070 Ti OC. İşletim sistemi: Windows 11. Selam, sistemim boştayken veya oyun oynarken bazen siyah ekran verip kapanıyor ve yeniden başlıyor. Minidump dosyasını analiz edebilir misiniz? Minidump dosyaları: https://www.mediafire.com/file/eikk6e4iyaac1t4/minidumplar.zip/file @Recep Baltaş Dosya Ekleri 1758484476851.webp 8,2 KB · Görüntüleme: 76
Anakart: ASUS ROG STRIX X870-A gamıng Wi-Fi İşlemci: AMD Ryzen 9 9950X3D 5.7GHz Ekran kartı: Gigabyte Aero 5070 Ti OC. İşletim sistemi: Windows 11. Selam, sistemim boştayken veya oyun oynarken bazen siyah ekran verip kapanıyor ve yeniden başlıyor. Minidump dosyasını analiz edebilir misiniz? Minidump dosyaları: https://www.mediafire.com/file/eikk6e4iyaac1t4/minidumplar.zip/file @Recep Baltaş
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.426 Makaleler 1 Çözümler 69 Beğeniler 12.883 21 Eylül 2025 #2 Kiaxieve dedi: Anakart: ASUS ROG STRIX X870-A gamıng Wi-Fi İşlemci: AMD Ryzen 9 9950X3D 5.7GHz Ekran kartı: Gigabyte Aero 5070 Ti OC. İşletim sistemi: Windows 11. Selam, sistemim boştayken veya oyun oynarken bazen siyah ekran verip kapanıyor ve yeniden başlıyor. Minidump dosyasını analiz edebilir misiniz? Minidump dosyaları: https://www.mediafire.com/file/eikk6e4iyaac1t4/minidumplar.zip/file @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... BIOS update yaptınız mı, EXPO kapalıyken aynı sorun mevcut mu? @Kiaxieve PSU ve RAM bilgisi de paylaşabilir misin? Artı 0 Eksi
Kiaxieve dedi: Anakart: ASUS ROG STRIX X870-A gamıng Wi-Fi İşlemci: AMD Ryzen 9 9950X3D 5.7GHz Ekran kartı: Gigabyte Aero 5070 Ti OC. İşletim sistemi: Windows 11. Selam, sistemim boştayken veya oyun oynarken bazen siyah ekran verip kapanıyor ve yeniden başlıyor. Minidump dosyasını analiz edebilir misiniz? Minidump dosyaları: https://www.mediafire.com/file/eikk6e4iyaac1t4/minidumplar.zip/file @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... BIOS update yaptınız mı, EXPO kapalıyken aynı sorun mevcut mu? @Kiaxieve PSU ve RAM bilgisi de paylaşabilir misin?
KS KS K Kiaxieve Gelişen Katılım 20 Eylül 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 5 21 Eylül 2025 #3 Ayhan Dönmez dedi: BIOS Update yaptınız mı, EXPO kapalıyken aynı sorun mevcut mu? Genişletmek için tıkla... BIOS Update yaptım EXPO ve ReSize BAR kapalı denedim ve sorun hala çözülmedi. PSU Lian Li Edge 1200W. RAM KLEVV Cras 7200MHz CL 34. Artı 0 Eksi
Ayhan Dönmez dedi: BIOS Update yaptınız mı, EXPO kapalıyken aynı sorun mevcut mu? Genişletmek için tıkla... BIOS Update yaptım EXPO ve ReSize BAR kapalı denedim ve sorun hala çözülmedi. PSU Lian Li Edge 1200W. RAM KLEVV Cras 7200MHz CL 34.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.426 Makaleler 1 Çözümler 69 Beğeniler 12.883 21 Eylül 2025 #4 Kiaxieve dedi: BIOS Update yaptım EXPO ve ReSize BAR kapalı denedim ve sorun hala çözülmedi. Genişletmek için tıkla... Furmark denedin mi, ekran kartını yüke soktuğunda kapanma var mı? Artı 0 Eksi
Kiaxieve dedi: BIOS Update yaptım EXPO ve ReSize BAR kapalı denedim ve sorun hala çözülmedi. Genişletmek için tıkla... Furmark denedin mi, ekran kartını yüke soktuğunda kapanma var mı?
KS KS K Kiaxieve Gelişen Katılım 20 Eylül 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 5 21 Eylül 2025 #5 Ayhan Dönmez dedi: FurMark denedin mi, ekran kartını yüke soktuğunda kapanma var mı? Genişletmek için tıkla... FurMark denedim, OCCT'de her şeye yük verip 1 saat denedim ve bir kapanma olmadı PSU'da 12v 5V 3v gibi değerlerde düşüşte olmadı. Artı 0 Eksi
Ayhan Dönmez dedi: FurMark denedin mi, ekran kartını yüke soktuğunda kapanma var mı? Genişletmek için tıkla... FurMark denedim, OCCT'de her şeye yük verip 1 saat denedim ve bir kapanma olmadı PSU'da 12v 5V 3v gibi değerlerde düşüşte olmadı.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.426 Makaleler 1 Çözümler 69 Beğeniler 12.883 21 Eylül 2025 #6 Kiaxieve dedi: FurMark denedim, OCCT'de her şeye yük verip 1 saat denedim ve bir kapanma olmadı PSU'da 12v 5V 3v gibi değerlerde düşüşte olmadı. Genişletmek için tıkla... OCCT'den CPU testi yaptın mı peki, onda bu sorun var mı? OCCT Power testinde kapanma var mı mesela? Kiaxieve dedi: FurMark denedim, OCCT'de her şeye yük verip 1 saat denedim ve bir kapanma olmadı PSU'da 12v 5V 3v gibi değerlerde düşüşte olmadı. Genişletmek için tıkla... Bu sorun hem yazılımsal hem donanımsal olabiliyor. Ama çoğunlukla donanımsal çıkar. Artı 0 Eksi
Kiaxieve dedi: FurMark denedim, OCCT'de her şeye yük verip 1 saat denedim ve bir kapanma olmadı PSU'da 12v 5V 3v gibi değerlerde düşüşte olmadı. Genişletmek için tıkla... OCCT'den CPU testi yaptın mı peki, onda bu sorun var mı? OCCT Power testinde kapanma var mı mesela? Kiaxieve dedi: FurMark denedim, OCCT'de her şeye yük verip 1 saat denedim ve bir kapanma olmadı PSU'da 12v 5V 3v gibi değerlerde düşüşte olmadı. Genişletmek için tıkla... Bu sorun hem yazılımsal hem donanımsal olabiliyor. Ama çoğunlukla donanımsal çıkar.
KS KS K Kiaxieve Gelişen Katılım 20 Eylül 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 5 21 Eylül 2025 #7 Ayhan Dönmez dedi: OCCT'den CPU testi yaptın mı peki, onda bu sorun var mı? Genişletmek için tıkla... 1 Saate yakın bu testte kaldı. Artı 0 Eksi
Ayhan Dönmez dedi: OCCT'den CPU testi yaptın mı peki, onda bu sorun var mı? Genişletmek için tıkla... 1 Saate yakın bu testte kaldı.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.426 Makaleler 1 Çözümler 69 Beğeniler 12.883 21 Eylül 2025 #8 Genelde Power kaynaklıdır, sonrasında ekran kartı gelir, RAM-EXPO ve CPU kaynaklı da olabilir, anakart kaynaklı nadir olur. Kiaxieve dedi: Eki Görüntüle 186858 1 Saate yakın bu testte kaldı. Genişletmek için tıkla... GPU Hotspot-VRAM sıcaklıkları vesaire normal miydi, CPU sıcaklıkları vesaire? @Kiaxieve Başka prizde denemeni tavsiye edebilirim elektriksel bir sorun varsa belki. Kiaxieve dedi: Eki Görüntüle 186858 1 Saate yakın bu testte kaldı. Genişletmek için tıkla... OCCT Power testi açıp bakar mısın direkt, o daha mantıklı olur bundansa. Değerleri SS atarsan incelemiş oluruz, sensör kısmını. Artı 0 Eksi
Genelde Power kaynaklıdır, sonrasında ekran kartı gelir, RAM-EXPO ve CPU kaynaklı da olabilir, anakart kaynaklı nadir olur. Kiaxieve dedi: Eki Görüntüle 186858 1 Saate yakın bu testte kaldı. Genişletmek için tıkla... GPU Hotspot-VRAM sıcaklıkları vesaire normal miydi, CPU sıcaklıkları vesaire? @Kiaxieve Başka prizde denemeni tavsiye edebilirim elektriksel bir sorun varsa belki. Kiaxieve dedi: Eki Görüntüle 186858 1 Saate yakın bu testte kaldı. Genişletmek için tıkla... OCCT Power testi açıp bakar mısın direkt, o daha mantıklı olur bundansa. Değerleri SS atarsan incelemiş oluruz, sensör kısmını.
KS KS K Kiaxieve Gelişen Katılım 20 Eylül 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 5 21 Eylül 2025 #9 Ayhan Dönmez dedi: Genelde Power kaynaklıdır, RAM-EXPO ve CPU kaynaklı da olabilir, anakart kaynaklı nadir olur. GPU hotspot-VRAM sıcaklıkları vesaire normal miydi, CPU sıcaklıkları vesaire? @Kiaxieve başka prizde denemeni tavsiye edebilirim elektriksel bir sorun varsa belki. Genişletmek için tıkla... CPU maksimum 91 derece GPU maksimum 72 derece Görmüştü Artı 0 Eksi
Ayhan Dönmez dedi: Genelde Power kaynaklıdır, RAM-EXPO ve CPU kaynaklı da olabilir, anakart kaynaklı nadir olur. GPU hotspot-VRAM sıcaklıkları vesaire normal miydi, CPU sıcaklıkları vesaire? @Kiaxieve başka prizde denemeni tavsiye edebilirim elektriksel bir sorun varsa belki. Genişletmek için tıkla... CPU maksimum 91 derece GPU maksimum 72 derece Görmüştü
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.426 Makaleler 1 Çözümler 69 Beğeniler 12.883 21 Eylül 2025 #10 Kiaxieve dedi: CPU maksimum 91 derece GPU maksimum 72 derece Görmüştü Genişletmek için tıkla... Tek modülle denedin mi 2x16 yerine 1x16, A2 slotunda olacak şekilde, soldan 2. slot. Artı 0 Eksi
Kiaxieve dedi: CPU maksimum 91 derece GPU maksimum 72 derece Görmüştü Genişletmek için tıkla... Tek modülle denedin mi 2x16 yerine 1x16, A2 slotunda olacak şekilde, soldan 2. slot.