Conqueror
Başarılı
OCCT ve Prime95 testlerinde 72-73 oyunlarda 62-67 arasında.
OCCT ve Prime95 testlerinde 72-73 oyunlarda 62-67 arasında.
benim max 89 a çıkıyor OCCT testlerinde oyun içi testlere bakmadım hocam. LT720 360mm ile soğutmaya çalışıyorum bir aksilik söz konusu mu sizce?OCCT ve Prime95 testlerinde 72-73 oyunlarda 62-67 arasında.
Benim Max 89'a çıkıyor OCCT testlerinde oyun içi testlere bakmadım hocam. LT720 360mm ile soğutmaya çalışıyorum bir aksilik söz konusu mu sizce?
Hayır hocam ben yanlış okumadıysam, AMD bizzat bu işlemci için 1 ay boyunca 89 derecede çalışabilecek bir işlemci dedi. Oyunlarda tahminim daha azdır sıcaklığı. İçiniz rahat olsun.Reis bir sorun var gibi sende de, 89 dereceye çıktığında zaten daha çok ısınmamak için kendini yavaşlatıp 89 dereceye sabitliyor 7800X3D kendisini. Muhtemelen termal throttle yiyorsunuz, eğer bir süredir macun değiştirmediyseniz değiştirmenizi öneririm, eğer soğutucu yakın zamanda takıldıysa yanlış takılmış gibi duruyor.
reisim macun 2 haftalık bile değil. soğutucu montajını ben yaptım. iki üç kere tekrarlayıp taktım.Reis bir sorun var gibi sende de, 89 dereceye çıktığında zaten daha çok ısınmamak için kendini yavaşlatıp 89 dereceye sabitliyor 7800X3D kendisini. Muhtemelen termal throttle yiyorsunuz, eğer bir süredir macun değiştirmediyseniz değiştirmenizi öneririm, eğer soğutucu yakın zamanda takıldıysa yanlış takılmış gibi duruyor.
bunun için bir kaynak mevcutmu ? ve doğru mu anladım sadece 1 aylık mı bu sıcaklıklar olacak ? bana pek mantıklı gelmedi o yüzden soruyorum hocamHayır hocam ben yanlış okumadıysam, AMD bizzat bu işlemci için 1 ay boyunca 89 derecede çalışabilecek bir işlemci dedi. Oyunlarda tahminim daha azdır sıcaklığı. İçiniz rahat olsun.
Hayır hocam ben yanlış okumadıysam, AMD bizzat bu işlemci için 1 ay boyunca 89 derecede çalışabilecek bir işlemci dedi. Oyunlarda tahminim daha azdır sıcaklığı. İçiniz rahat olsun.
Bu forumda bunu kabul eden yok, söylediğinde millet sanki dediğini yapmışlar da olmuyormuş gibi itiraz edip konu sahibinin 89 derece işlemci sıcaklığına normal demeye devam ediyor. Ezberden kağıt üstündeki şeylere bakarak kendileri denemedikleri halde bir şeylere inat etmeye bayılıyorlar.Arkadaşın yerinde olsam fan ayarlarını değiştirir %100 yükte 80 derece civarlarında kalmasını sağlardım.