Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hasan karasu

Çalışkan
Merhaba, sistemim RX 9070 XT ve Ryzen 9 9950X. Ben çoğunlukla Cities Skylines 2 ve LoL oynayan biriyim. (1500 saatten fazla Cities 1 ve 2 var). Bu sistemi kasım başında tamamladım. O günden beri sadece Cities 2'de sürücü zaman aşımına uğradı hatası alıyorum. BIOS güncelledim, temiz kurulumla Windows 11 yükledim tekrardan, oyundaki modları sildim vanilla oynamaya çalıştım ama nafile. Sadece bu oyunda hata alıyorum. PSU 1200W o da yeterli, diğer parçalar uyumlu. Artık tıkandım hani bana fikir verebilecek biri olursa sevinirim. EXPO falan da kapattım açtım aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım. Servise bile yolladım İncehesap sıkıntı yok dedi.

Çözüm
AMD sürücüler bazı AM5 sistemlerde sorun cıkartıyor hocam. Yaptıklarınız doğru, dediğim gibi sürücüleri kaldırıp yenisini de dediğim gibi kurduysanız inşallah sorun yaşamazsınız. Ben sırf bu yüzden RX6600 ekran kartımı sattım

Teşekkür ederim yardımlarınız için en son çare bir bilgisayarcıya götürüp PC'yi bir sıfırlasın temizlesin isteyeceğim belki ben de bir yerde hata vardır diye ama çok da olacağını düşünmüyorum.

Arkadaşlar teşekkür ederim, sanırım şu an için sorunu çözmüş gibi duruyorum. FRTC ayarını açarak maksimum 60 FPS sınırı koyunca oyunu çökmeden çalıştırabildim. Sorun optimizsayonla ilgili duruyor gibi. Yardımlarınız için teşekkür ederim, iyi Sosyaller.

Oyunun optimizasyonu berbat ve bu da AMD sistemlerde kararsızlığa neden oluyor.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    137,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 2.webp
    2.webp
    166,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    249,5 KB · Görüntüleme: 37
  • 2.webp
    2.webp
    217,7 KB · Görüntüleme: 40
AMD sürücüler bazı AM5 sistemlerde sorun cıkartıyor hocam. Yaptıklarınız doğru, dediğim gibi sürücüleri kaldırıp yenisini de dediğim gibi kurduysanız inşallah sorun yaşamazsınız. Ben sırf bu yüzden RX6600 ekran kartımı sattım

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim yardımlarınız için en son çare bir bilgisayarcıya götürüp PC'yi bir sıfırlasın temizlesin isteyeceğim belki ben de bir yerde hata vardır diye ama çok da olacağını düşünmüyorum.

Arkadaşlar teşekkür ederim, sanırım şu an için sorunu çözmüş gibi duruyorum. FRTC ayarını açarak maksimum 60 FPS sınırı koyunca oyunu çökmeden çalıştırabildim. Sorun optimizsayonla ilgili duruyor gibi. Yardımlarınız için teşekkür ederim, iyi Sosyaller.

Oyunun optimizasyonu berbat ve bu da AMD sistemlerde kararsızlığa neden oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm