Detaylar
Kim cevapladı?isaliht
Çalışkan
Merhaba kesinlikle rabisu kullanmayın. Oversell uptime kesinti sorunu derken dert bitmez paranız gider aşağıdaki önereceğim firmalara bakınız.
Netvay
Kaliteli bir firma oversell yapmıyorlar ryzenlerde core başına 2.0GHz koyuyorlar üzmez bu firmada
https://www.netvay.com/ryzen-vds-kiralama
Netvay
Kaliteli bir firma oversell yapmıyorlar ryzenlerde core başına 2.0GHz koyuyorlar üzmez bu firmada
Son düzenleyen: Moderatör:
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Xeon yetmez, Netvay ise çok tuzlu ya. Profesyonel bir sunucu olacak.Merhaba kesinlikle rabisu kullanmayın. Oversell uptime kesinti sorunu derken dert bitmez paranız gider aşağıdaki önereceğim firmalara bakınız.
Netvay
isaliht
Çalışkan
Hocam netvayın donanımı kaliteli hizmeti kaliteli biraz o yüzdenXeon yetmez, Netvay ise çok tuzlu ya. Profesyonel bir sunucu olacak.
E5 işlemci gözünüzde kötü bir işlemci gibi gözüküyor, Ryzen'i görünce “aaa” diyorsunuz. Ancak E5 çok güçlü bir işlemcidir, özellikle render işlerinde. Ama sizin daha önce denemediğiniz firmalar CPU'ları limitlediği için siz E5'i güçsüz sanıyorsunuz.
Datahost veya Netvay bakabilirsin.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Minecraft sunucularında Ryzen işlemci şart artık. Profesyonel bir Minecraft sunucusu açacağım, belirli bir bütçe falanda belirledim. E5 İşlemci ile denedim yeni sürümde kötüydü.Hocam netvayın donanımı kaliteli hizmeti kaliteli biraz o yüzdenben dandik firma kullanmam o yüzden bunları öneririm onun dışında datafexi öneren arkadaşlarım vardı bakabilirsiniz ancak xenonun yetebilir.
E5 işlemci gözünüzde kötü bir işlemci gibi gözüküyor, Ryzen'i görünce “aaa” diyorsunuz. Ancak E5 çok güçlü bir işlemcidir, özellikle render işlerinde. Ama sizin daha önce denemediğiniz firmalar CPU'ları limitlediği için siz E5'i güçsüz sanıyorsunuz.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Minecraft sunucumuz için Treas Host kullanıyoruz, gayet performanslı ve fiyatları fena değil. Öneririm.
2011 yılında çıkmış işlemci, Minecraft sunucusu için 1.16.5 sürümünü bile doğru düzgün 20 TPS açamıyor.E5 işlemci gözünüzde kötü bir işlemci gibi gözüküyor, Ryzen'i görünce “aaa” diyorsunuz. Ancak E5 çok güçlü bir işlemcidir, özellikle render işlerinde. Ama sizin daha önce denemediğiniz firmalar CPU'ları limitlediği için siz E5'i güçsüz sanıyorsunuz.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hocam Ryzen 7 falan yeter bana, Ryzen 9 maalesef 16 GB RAM’de bütçemi aşıyor. Rabisu veya Batihost deneyeyim diyorum kötü yorumları var.Minecraft sunucumuz için Treas Host kullanıyoruz, gayet performanslı ve fiyatları fena değil. Öneririm.
2011 yılında çıkmış işlemci, Minecraft sunucusu için 1.16.5 sürümünü bile doğru düzgün 20 TPS açamıyor.
Batihost’ta İ9 bütçeme yetiyor.
isaliht
Çalışkan
Hocam dediğim gibi firmadan firmaya değişirMinecraft sunucularında Ryzen işlemci şart artık. Profesyonel bir Minecraft sunucusu açacağım, belirli bir bütçe falanda belirledim. E5 İşlemci ile denedim yeni sürümde kötüydü.
Değişir hocam firmadan firmaya kendimde bir ada barındırırıyordum iyi bir makineydi yoğun oyun sunucularında düşük kalabiliyor ondada xenonda başlayıp ryzene geçmelerini öneriyorum.Minecraft sunucumuz için Treas Host kullanıyoruz, gayet performanslı ve fiyatları fena değil. Öneririm.
2011 yılında çıkmış işlemci, Minecraft sunucusu için 1.16.5 sürümünü bile doğru düzgün 20 TPS açamıyor.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Bütçeniz nedir? Batihost zamanında çok kullandım, önermem. Çağın gerisinde kalmış bir firma maalesef.Hocam Ryzen 7 falan yeter bana, Ryzen 9 maalesef 16 GB RAM’de bütçemi aşıyor. Rabisu veya Batihost deneyeyim diyorum kötü yorumları var.
Batihost’ta İ9 bütçeme yetiyor.