RZ616 Wi-Fi çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MEGRX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 180
  • Etiketler Etiketler
    rz616 wifi

MEGRX

Başarılı
Cihaz
AN16-41 NHQLJEY0013430E5207600
Dün Wi-Fi bağlı internetten film izledim. Bugün açtığımda Wi-Fi simgesi windowsda vardı fakat Wi-Fi aktif etmeme ve Wi-Fi'ya telefonumun bağlı olmasına rağmen modemimi görmedi. Windows üzerinden kablosuz ağ ayarlarımı sıfırladım ve bana RZ616 Wi-Fi 6E 160MHz sürücüsünün yüklü olmadığını söyledi ardından aygıt yöneticisine baktım ve donanımın ünlemle gösterildiğini sürücüsünün yüklü olmadığını anladım. Tekrar sürücüyü yükledim fakat Windows artık Wi-Fi simgesini yok etmişti tekrar aygıt yöneticisine gittim ve donanımda gözükmüyordu. Wi-Fi birden gitti bu donanımsal mı yoksa yazılımsal bir sorun mu lütfen yardım.

AMD MediaTek RZ616, sorunlu bir Wi-Fi kontrolcü. Bozulmuş olma ihtimali gayet yüksek. Intel bir Wi-Fi kontrolcü alın derim cihaza.

Teşekkür ederim Recep bey. Herhangi bir Intel kontrolcü alsam uyum sorunu yaşamadan kullanabilir miyim? Bu arada ürünümün garantisi devam etmekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…