Makaleler
3
Galaxy Tab S10 Ultra tabletimdeki kalemimin ucu düşürme sonucu yamuldu. Wacom uçlarının uyumlu olduğunu biliyorum ancak hangi serisine uyduğunu bilmiyorum. İnternette çok uygun fiyatlı uçlar da gördüm. Bunların bir dezavantajı olabilir mi acaba? Servisin ücretsiz değişim yaptığını biliyorum ama servisle uğraşamam. Teşekkür ederim.

Servisle neden uğraşamazsınız? Gidip rica ediyorsunuz ve direkt değişiyorlar. Yanında bir tane de yedek veriyorlar. Bir tane servisi arayıp ücreti dahilinde kargolayabilirler mi diye sorabilirsiniz.

Servisle neden uğraşamazsınız? Gidip rica ediyorsunuz ve direkt değişiyorlar. Yanında bir tane de yedek veriyorlar. Bir tane servisi arayıp ücreti dahilinde kargolayabilirler mi diye sorabilirsiniz.
Hocam iş çıkışı gidip 1 saat orada sıra bekleyemem. Servisin verdiğini ben de biliyorum zaten konuda da belirttim. Kargolamıyorlar.

1 saat bekletmiyorlar. 2 dakika sürmüyor. Servis cihazı almıyor bile. Hemen masaya koyup yapıyorlar.
Hocam benim gittiğim servis dediğin şekilde çalışmıyor. Önceden randevu almak gerekiyor, tableti de götürüyorsun ve en az yarım saat sıra bekliyoruz. Ben parası ile almak istiyorum. Özünde Wacom zaten kalem, ucu da onlardan alacağım da hangi seri olduğunu bilmiyorum.

Hocam benim gittiğim servis dediğin şekilde çalışmıyor. Önceden randevu almak gerekiyor, tableti de götürüyorsun ve en az yarım saat sıra bekliyoruz. Ben parası ile almak istiyorum. Özünde Wacom zaten kalem, ucu da onlardan alacağım da hangi seri olduğunu bilmiyorum.