Detaylar
Kim cevapladı?4050 6 VRAM ile yüksek-orta karışık ayarda 60-70 FPS arası alarak oynadım ve bitirdim ama yer yer FPS 10’a kadar düştü, oyundan çık gir yapmadığın sürece asla düzelmiyor. Bu dediğim Ocak ayında yaşandı. Hâlâ güncellemeler geliyor fakat 100 şeyi düzeltip 50 tane yeni sorun ekliyorlar ne yazık ki. 4060’lı masaüstü sistemde aldığım FPS, 4050'li laptopta aldığım FPS’ten daha düşüktü. Oyunun kendisi çok kaliteli, orası pişman etmez fakat performans açısından aynı şeyi söyleyemem.
- Makaleler
- 2
Sadece bunu mu oynayacaksın? Normalde ilk oyunu da oynaman gerekmiyor mu? Sonuçta bağlantılı. İstersen şimdi bekle, çünkü ilk üçleme oyununa yeni nesil yama gelecekmiş.Oyun Steam'da indirime girmiş CD key fiyatlarına göre Steam da daha uygun oyunu oynayanlar bilgi verebilir mi? Arc A750 testini izledim yeterli. Oyun güzelse almayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 140734
70 Küsür saat harcadım aşırı keyif aldığım bir oyun. Şu an çok yoğunum diye oynayamıyorum ama arkaplanda bekletiyorum işlerim bitince tekrar döneceğim. Ana hikaye değil de yan hikaye yapayım haritayı atmosferi test edeyim diyorsan kesinlikle almalısın. Sormak istediğin soru varsa cevaplayabilirim yüzeysel yazdım şu an. Soruna göre cevaplayayım daha iyi olur.
Lessra
Başarılı
Metro serisini çok sevmiştim o açık dünya felan çok hoşuma gitmişti metro serisi gibi zevk alır mıyım şuan para hazırda kararsızım.70 Küsür saat harcadım aşırı keyif aldığım bir oyun. Şu an çok yoğunum diye oynayamıyorum ama arkaplanda bekletiyorum işlerim bitince tekrar döneceğim. Ana hikaye değil de yan hikaye yapayım haritayı atmosferi test edeyim diyorsan kesinlikle almalısın. Sormak istediğin soru varsa cevaplayabilirim yüzeysel yazdım şu an. Soruna göre cevaplayayım daha iyi olur.
Oyunun videolarını izledim ve satın aldım.
Son düzenleme:
Metro serisini çok sevmiştim o açık dünya falan çok hoşuma gitmişti metro serisi gibi zevk alır mıyım şu an para hazırda kararsızım.
Oyunun videolarını izledim ve satın aldım.
Eki Görüntüle 140825
Pişman olmazsın seni serbest bırakınca ana görev falan boş ver az tur at. Ben 70 saatte daha yarısına falan gelmişimdir. Bazı noktalarda yürüme simülasyonu oluyor ama keyif alıyorsun.
Son düzenleyen: Moderatör:
Blackss
Uzman
Peki önceki STALKER'ları oynamış olmak veya hikayelerini bilmek gerekiyor mu? Serinin önceki oyunlarını hiç oynamadım.70 Küsür saat harcadım aşırı keyif aldığım bir oyun. Şu an çok yoğunum diye oynayamıyorum ama arkaplanda bekletiyorum işlerim bitince tekrar döneceğim. Ana hikaye değil de yan hikaye yapayım haritayı atmosferi test edeyim diyorsan kesinlikle almalısın. Sormak istediğin soru varsa cevaplayabilirim yüzeysel yazdım şu an. Soruna göre cevaplayayım daha iyi olur.
Ben de oynamadım. 40 Dakikalık videolar var Türkçe de var yabancı da var Youtube'da anlatıyor geçmiş oyunlarda ne oldu diye onları dinlersen çok iyi kavrıyorsun dinlemezsen de pek bir şey kaybetmezsin açıkçası.Peki önceki STALKER'ları oynamış olmak veya hikayelerini bilmek gerekiyor mu? Serinin önceki oyunlarını hiç oynamadım.
Yeni konular
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı