Cihaz
Samsung S20 FE Snapdragon
Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon modeli için en güncel MintOS sürümü nedir hocalarım? Birkaç gün önce biliyorsunuz ki MintOS kurmuştum, sürümü 1.0.0 olarak görünüyor. İnternette daha güncel bir sürüm olduğunu gördüm. Nedir bu MintOS'un en güncel versiyonu? Aramızda kullanan ve ilgili birisi varsa umarım yardımcı olur, şimdiden sağ olun :).

One UI 8 olarak en güncel sürüm unicarom var. Onuda Unica'nin kendi Telegram adresinde buluabilirsin.

Telegram kanalına katıl. Daha beta sürümde olduğu için çıkışı yapmadi.

One UI 8 olarak en güncel sürüm unicarom var. Onuda Unica'nin kendi Telegram adresinde buluabilirsin.

Telegram kanalına katıl. Daha beta sürümde olduğu için çıkışı yapmadi.

MintOS'dan geçilir mi, ne düşünüyorsun hocam? Bu arada XDA Forums'a girmediği için YouTube'dan indirme linklerini alıyorum.

Geçilir.

MintOS un en son sürümün çıkış tarihi 2025 Kasım 15, zaten üstüne daha sürüm çıkarmamışlar. Aynı gün 2-3 tane bugfix patch çıkarmışlar.

Unica'nin son beta sürümü 2026 10 Mart.

Ben ikisini de kullanmadım. Unica 2.5.6 sürümü stok ROM gibiydi aynı, stabilitesi çok iyi. Şimdi Unica'nin stable sürümü bekliyorum.

Geçilir.

MintOS un en son sürümün çıkış tarihi 2025 Kasım 15, zaten üstüne daha sürüm çıkarmamışlar. Aynı gün 2-3 tane bugfix patch çıkarmışlar.

Ben ikisini de kullanmadım. Unica 2.5.6 sürümü stok ROM gibiydi aynı, stabilitesi çok iyi. Şimdi Unica'nin stable sürümü bekliyorum.

İnternette gösterilen S20 FE'ye çıkmış UNICA 3.0.6. sürümleri resmi mi yoksa değil mi hocam?

Geçilir.

S20 FE'yi bilmem ama A52s'de 2.5.6 ve 3.0.0 kullandım, v3 kesinlikle daha stabil.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260330_030949_Telegram.webp
    Screenshot_20260330_030949_Telegram.webp
    575,6 KB · Görüntüleme: 33