THE KEROXEA
Üstün
Tek önem verdikleri şeyin telefonun rengi olan kızların (genelleme yapmıyorum, çoğu kişi böyle ama bilgili olan kadınlar da var) teknoloji hakkında dediklerini genellikle ciddiye almıyorum.
Tek önem verdikleri şeyin telefonun rengi olan kızların (genelleme yapmıyorum, çoğu kişi böyle ama bilgili olan kadınlar da var) teknoloji hakkında dediklerini genellikle ciddiye almıyorum.
Kız olduğunu başta söyleseydin ya Hz falan demezdik.
Bir de 6 GB RAM yeterli derler. Zannediyorlar ki yalnızca OS sayesinde RAM yetiyor. Apple aptal mı multitaskinge izin vermiyor iphonelarda RAM kapasitesinin kaldıramayacağının onlarda farkında.
2 yıldır S23+ kullanıcısı olarak diyorum ki bu telefon ölene kadar götürür eğer bataryası falan sağlam durursa. 2 yıldır 1 kere donduğunu kastığını görmedimaynı performansta iPhone kullansam yanımda Powerbank'ı da taşımak zorunda kalacağım.
Pil hiç değişti mi?Aynen bende aynı telefonda 20-80 dengesiyle 9 saat 20 dk ekran süresi alıyorum. Apple tayfa bunu da açıklasın.
Eki Görüntüle 243905
AMD fanboyu arkadaşım RTX 3060'ın 16 GB ı iyi kullanmadığını söylemişti. Geçende red Switch dayanıksız dedi, iletişimi kestim. Size de öneririm.
Bundan kaynaklı iletişimi kesmem; neden keseyim ki? Bilmiyor olabilir. Düşünce farklılığı varsa anlatmaya çalışırım, anlamıyorsa da o konu hakkında konuşmam. Bir konuda yanlış söylüyor ya da düşüncesi farklı diye iletişimi kesmem. Peki hangi durumda keserim? Mesela bölücüyse, Atatürk düşmanıysa, Atatürk'ü sevmiyorsa, Türk düşmanıysa, %52'ciyse, malum partiye oy vermişse, soğancı ya da ekmekçiyse vs. o zaman iletişimi keserim. Ama onun dışında kesmem, kolay kolay, bütün arkadaşlarım için geçerli, teşekkürler.