- Makaleler
- 6
Selam. Şu an kullandığım S22, mobil veride en fazla 2 saat, Wi-Fi ile 4–5 saati zor çıkarıyor. Genel olarak telefondan memnunum ama bataryasından hiç mutlu değilim. Cihaz 1 senelik; garantisi, kutusu, şarj aleti, kablosu ve kılıfı tam olarak bulunuyor. Bunu satıp üstüne 3–5 bin TL ekleyerek yurt dışı telefon almayı düşünüyorum.
Şu an için iPhone 13 Pro, 14t Pro, 15t, 15t Pro gibi modellere bakıyorum.
Sizlere soracağım sorular:
Samsung harici modellere bakıyorum çünkü yurt dışı Samsung'larda güncelleme desteği genelde olmadığı için pek sıcak bakmıyorum.
Yurt dışı telefon işine ailem pek sıcak bakmayacaktır ama Honor 400 gibi bir model de almak istemiyorum. Düşüş yaşayacağımı biliyorum ama yine de öneri ve yorumlarınızı bekliyorum. Güzel bir tartışma dönsün istiyorum.
İyi sosyaller dilerim.
Şu an için iPhone 13 Pro, 14t Pro, 15t, 15t Pro gibi modellere bakıyorum.
Sizlere soracağım sorular:
- Yurt dışı telefon kullanan var mı? Varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
- 20–23 bin TL bandında önerebileceğiniz yurt dışı telefonlar nelerdir?
- Güvenilir satıcı önerebilir misiniz? Mümkünse sıfır, kutulu cihaz almak istiyorum.
- Yurt dışı iPhone alırsam dikkat etmem gerekenler neler? Kontrolleri nasıl yapabilirim?
- Yurt dışı Android (Samsung hariç) alırsam kontrolleri nasıl yapabilirim?
- S22'den geçmeye değer mi?
Samsung harici modellere bakıyorum çünkü yurt dışı Samsung'larda güncelleme desteği genelde olmadığı için pek sıcak bakmıyorum.
Yurt dışı telefon işine ailem pek sıcak bakmayacaktır ama Honor 400 gibi bir model de almak istemiyorum. Düşüş yaşayacağımı biliyorum ama yine de öneri ve yorumlarınızı bekliyorum. Güzel bir tartışma dönsün istiyorum.
İyi sosyaller dilerim.
Son düzenleme: