Hocam hep powerbank ile mi takılacağım? Ben telefonu pili günü çıkarsın, ekranı vs iyi olsun diye alırım. Bunun da bataryası dışarıda takılırken kullanmasam bile bitmeye başladı.

Bataryadan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyosanız pil sağlıgna bakabilirsiniz bende cihazı 2.el aldım orijinal servis pili taktım 1.5kya patladı şu an memnunum şahsen tabii bu kulanıma bağlı olarak da değşebilir.

13 Pro artık tavsiye etmem çünkü çok eskidi artık. Anladığım kadarıyla günlük kullanıyorsunuz telefonu. Xiaomi 15t size en uygunu olur 15t Pro ile arasında müthiş fark yok. S22 kronik sorunlu bir model olduğu için gerek ısınma ve batarya geçilebilir. Ama bu kronik sorunlar dışında daha gidecek bir telefon. Custom ROM atılıp bile yola devam edecek bir telefon. Artık telefonunuzdan memnun değilseniz 15T'ye geçmek mantıklı olacaktır.

13 Pro 120 Hz olması, zamanına göre en iyi işlemci ve kamera ile geliyor. S22 ile aynı zamanda çıktı zaten. Olmazsa 120 Hz'den vazgecip 15 alırım çok sorun değil. Ama 13 Pro tam bir telefon ve 4 5 sene rahat gider.
Ama 15t ile 15t Pro'da gereksiz büyük bilemedim.

Ülkeden ülkeye değişiyor o biraz daha. Güncelleme alıyor ama geç gelebiliyor bir de IMEI kaydı sıkıntı. Yanınızda cihaz taşınırsa ancak mantıklı oluyor ama o da çok sıkıntılı.

TR için gelenler güncelleme almıyor. Kalan 4 ay çözülür illa.

Bataryadan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyosanız pil sağlıgna bakabilirsiniz bende cihazı 2.el aldım orijinal servis pili taktım 1.5kya patladı şu an memnunum şahsen tabii bu kulanıma bağlı olarak da değşebilir.

Donanım yani bataryasında sorun yok ama donanım bazlı yetmiyor. Yoksa cihazdan inanılmaz memnunum.

13 Pro 120 Hz olması, AOD özelliği, zamanına göre en iyi işlemci ve kamera ile geliyor. S22 ile aynı zamanda çıktı zaten. Olmazsa 120 Hz'den vazgecip 15 alırım çok sorun değil. Ama 13 Pro tam bir telefon ve 4 5 sene rahat gider.

Donanım yani bataryasında sorun yok ama donanım bazlı yetmiyor. Yoksa cihazdan inanılmaz memnunum.
13 Pro’da AOD yok 14 Pro’da var.

13 Pro 120 Hz olması, zamanına göre en iyi işlemci ve kamera ile geliyor. S22 ile aynı zamanda çıktı zaten. Olmazsa 120 Hz'den vazgecip 15 alırım çok sorun değil. Ama 13 Pro tam bir telefon ve 4 5 sene rahat gider.

Haklısınız hocam keske samsungdada iPhone gibi yükseltilmiş bataryalar olsa ama maalesef yok.