Amacım şu an Custom ROM atmak değil arkadaşlar. Sadece root atmayı düşünüyorum. Eğer One UI 7 de kilit açıkken 8´e güncellendikten sonra kilit kapanıcaksa hiç güncelleme yapmayacağım.

Evet cihazın güncelleme desteği bittikten sonra Custom ROM atmayı düşünüyorum normalde fakat dalgınlığıma gelip One UI 8'e güncelleme ihtimalimde var ondan dolayı endişeliyim.

Telefon ömrü bitene kadar bende kalacak. En kötü yedek telefon olarak kalacak öyle söyleyeyim.
O zaman mutlaka acmalisin. Bende 2019 Galaxy A50 var. UI7 -Android 15 yuklu. Batarya omru ve performans epey artti custom ROM ile.

Cihazın düşük bir model olmadığı için ileride satabilme ihtimalin var diye düşünüyorum. İinsanlar Bootloader kilidi açılmış bir cihaz satın almak istemeyeceği için satman zor olur diye düşünüyorum.

Hocam ben kolay kolay elimde olan şeyleri satan birisi değilim ondan dolayı satmayı düşünmüyorum. Şöyle bir ihtimalde var; Samsung yeni güncelleme ile Bootloader kilidi açmayı engellediği için Bootloader kilidi açık cihazlar( One UI 8 ve sonrası güncelleme alanlar için ) değerlenebilir.

O zaman mutlaka acmalisin. Bende 2019 Galaxy A50 var. One UI 7 -Android 15 yuklu. Batarya omru ve performans epey artti Custom ROM ile.

Şu anki Custom ROM'lar pek iyi değil gibi kamera konusunda çok sorun yaşatıyor. Stok ROM'lu halde iken Google cam kurdum farklı farklı Config'ler denedim ama bir türlü telefoto lensi düzeltemedim.

Yapma. Güncellemeleri kapatmak için her şeyi dene öyle kullan. Play Integrity geçemezsin bankacılık uygulamaları çalışmaz.

Safetynet işlemezmi hocam onu bypass etmenin yolu var mıdır? Yapı Kredi, Papara, Iyzico ve garanti var.
S20 FE kullanıyorum, OneUI 7 yüklü ve bootloader kilidi açık, root olarak KernelSU-Next kullanıyorum, Play-integrity-inject, Tricky Store, susfs ve zygisk modülleri ile geçebiliyorum, inject ile bir kere fix yaparsanız uzun süre integrity için uğraşmazsınız.

Biliyorsunuz ki One UI 8 ile Bootloader kilidi açma devri sona eriyor ve bu durum can sıkıcı. Ben şimdi One UI 7´de iken Bootloader kilidi açsam One UI 8´e güncellediğimde Bootloader kilidi otomatik olarak kapanacak mı?
Samfw FRP tool isimli bir yazılım vardı güncellemeleri otomatik kapatabiliyordunuz, BL kilidini açacaksanız güncellemeleri üstte belirttiğim araçla kapatıp devam edebilirsiniz.

S20 FE kullanıyorum, One UI 7 yüklü ve Bootloader kilidi açık, root olarak KernelSU-Next kullanıyorum, play-integrity-inject, tricky Store, susfs ve Zygisk modülleri ile geçebiliyorum, inject ile bir kere fix yaparsanız uzun süre integrity için uğraşmazsınız.

SamFw FRP tool isimli bir yazılım vardı güncellemeleri otomatik kapatabiliyordunuz, bl kilidini açacaksanız güncellemeleri üstte belirttiğim araçla kapatıp devam edebilirsiniz.

Öneriniz için teşekkürler şu an rootsuz bir şekilde rising OS 6.2 kullanıyorum. crDroid Android 16 versiyonunu kurmuştum ilk baş fakat eSIM çalışmadı nedense.

Custom rom´a geçmeden önce telefon kasıyormuş haberimiz yokmuş.

Öneriniz için teşekkürler şu an rootsuz bir şekilde rising OS 6.2 kullanıyorum. crDroid Android 16 versiyonunu kurmuştum ilk baş fakat eSIM çalışmadı nedense.

Custom rom´a geçmeden önce telefon kasıyormuş haberimiz yokmuş.

Hiç bir AOSP'yi bu cihaza tavsiye etmiyorum, S20 FE'de EvoX A15, Los 22.2 ve project infinity X denedim. Sorunlara gelirsek:
-RCS çalışmıyor (OneUI hariç hiçbir romda çalışmıyor)
  • Aramadayken SMS gönderince şebeke bağlantısı kesilip aramayı sonlandırıyor.
  • Yine aramadayken Mobil interneti kullanamıyorsun WiFi gerekiyor.
  • Android 16 olan ROM'larda SMS/MMS gönderemiyorsun veya çok bekliyorsun
  • Los hariç diğer romlarda Cihazdan Google yedeğini geri yükleme ve yedekleme özellikleri çalışmıyor.

Kısacası gerek yok şuan farkettiğim sorunlar bunlar, tavsiyem stabil OneUI 7 çıkana kadar Un1ca kurup kullanmanız yönünde.
Bu hatalar sizde de var mı?