Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Cihaz
Galaxy S23 S911B
Şu anda halihazırda cihazımda Bootloader kilidi açık fakat ben download mode üzerinden One UI 8 yükleyeceğim.

Yüklendikten sonra yeniden download modda başlatıp (yapılabiliyorsa yeniden başlatmadan TWRP vbmeta flaşlayacağım.) Vbmeta ile TWRP flaşlayacağım.

Böyle bir şey mümkün mü, deneyen var mı? Brick olma ihtimali var mıdır?

Çözüm
Farklı Bootloader imajı ile One UI 8 Bootloader kilidi açık bir şekilde kurmayı başardım. Şimdi test etmek için TWRP kuracağım.

Download mode´a geçmek isterken telefon kernel panic yiyip upload mode´a düştü fakat sorun teşkil etmedi. TWRP başarıyla kuruldu TWRP üzerinden Magisk flaşladım. Eğer telefonda sorun olmazsa rehberini yapacağım. Şimdilik One UI 7´de Bootloader kilidiniz açık şekilde bekleyin.
Bir Samsung fanı olarak söyluyorum bu bootlader muhabeti büyük sıkııntı bir kere Android'in yapsına ters bundan sonra yeni cihaz alacak olsam Samsung almam.

Farklı Bootloader imajı ile One UI 8 Bootloader kilidi açık bir şekilde kurmayı başardım. Şimdi test etmek için TWRP kuracağım.

Download mode´a geçmek isterken telefon kernel panic yiyip upload mode´a düştü fakat sorun teşkil etmedi. TWRP başarıyla kuruldu TWRP üzerinden Magisk flaşladım. Eğer telefonda sorun olmazsa rehberini yapacağım. Şimdilik One UI 7´de Bootloader kilidiniz açık şekilde bekleyin.

Son düzenleme:
Çözüm

One UI8 Bootloader kilidi açan ilk insan oldun açık buldun.:alkış:

One UI8 Bootloader kilidi açan ilk insan oldun açık buldun.:alkış:

Ne kadar sağlıklı çalışacak onu henüz bilmiyorum. Bir süre böyle kullanacağım.

Bu arada bu yöntem şu anlık Galaxy S23 S911b modeli için geçerlidir bunu da belirteyim. Eğer ki diğer cihazlar içinde Custom Bootloader geliştiren varsa o cihazlardada çalışır.