Detaylar
Kim cevapladı?Pil sorunu yaşamak istiyorsan alabilirsin S22.
mustaine
Üstün
Tek sorun pilse okay.
- Makaleler
- 1
Batarya ve termal iletkenlikten vazgeçeceksen alınır, şık cihaz.
Astrea Virgo
Yetkin
S22 ölü bir telefon. 2 ay kullanmaya zor gayret ettim. Ortalama ekran süresi 4 saat olan bu cihazda her koşulda ateşe atmışsınız gibi cihazın ısınması amiral sınıfı telefonlara yakışan bir davranış değildir. Samsung'un S22 serisini geri toplaması gerekirdi. Galaxy Note 7 gibi pili patlamadığı için dert etmediler.
mustaine
Üstün
Alacağım ya batarya sıkıntı değil.S22 ölü bir telefon. 2 ay kullanmaya zor gayret ettim. Ortalama ekran süresi 4 saat olan bu cihazda her koşulda ateşe atmışsınız gibi cihazın ısınması amiral sınıfı telefonlara yakışan bir davranış değildir. Samsung'un S22 serisini geri toplaması gerekirdi. Galaxy Note 7 gibi pili patlamadığı için dert etmediler.
Batarya ve termal iletkenlikten vazgeçeceksen alınır, şık cihaz.
- Makaleler
- 50
Gunluk kullanim icin alinir. S23 FE gercekten tasarim bakimindan berbat bir cihaz, sempatik degil. Evet S22'nin bataryasi kotu ve isindigi dogru ama eline aldigin cihazin eline oturusu ve hissiyati da onemli. 20K verdigim telefonun gozume hos gelmesi de gerekiyor. Tabii bana gore batarya ve sicaklik daha onemli iki etken ama herkes icin ayni olmayabiliyor.
mustaine
Üstün
S23'e yönelme fikrim var. Basacağım parayı alacağım. Çok çok çok tatlı bir cihaz.Gunluk kullanim icin alinir. S23 FE gercekten tasarim bakimindan berbat bir cihaz, sempatik degil. Evet S22'nin bataryasi kotu ve isindigi dogru ama eline aldigin cihazin eline oturusu ve hissiyati da onemli. 20K verdigim telefonun gozume hos gelmesi de gerekiyor. Tabii bana gore batarya ve sicaklik daha onemli iki etken ama herkes icin ayni olmayabiliyor.
Bütçeyi zorlayabilirsen hiç üzmez.S23'e yönelme fikrim var. Basacağım parayı alacağım. Çok çok çok tatlı bir cihaz.