Teşekkür ederim. Bir ara detaylı rehber açarım. Ona bakıp çekersin. Hafiften rehberim vardi ama hafif işte.

Çektiğim en iyi fotolar bunlar :D onun dısındakilere çok iyi denilmez.

20240922_134210.webp

20240922_134032.webp

Çektiğim en iyi fotolar bunlar :D onun dısındakilere çok iyi denilmez.

Eki Görüntüle 158555

Eki Görüntüle 158556

Cok guzel hocam. Burada işi telefon yapıyor gibi görünüyor ama asıl olay senin yakaladigin kare. Daha da kişisel olması icin pro modda çekip kendin işledin mi fotoğraf cok yuksek oranda senin eserin oluyor, telefon sadece kaydetmiş oluyor :)

O bunu çekmek icin Pro modeli istiyor galiba, arkadaşın 16'sında uzun pozlama ve RAW kayit yok :p

Cok guzel hocam. Burada işi telefon yapıyor gibi görünüyor ama asıl olay senin yakaladigin kare. Daha da kişisel olması icin Pro modda çekip kendin işledin mi fotoğraf cok yuksek oranda senin eserin oluyor, telefon sadece kaydetmiş oluyor :)

Pro modu anlamam ben hocam. Telefonda kamera kullanınca basit bir adama dönüşürüm :D

Hocam gerçekten çok güzel fotoğraflarınız var. Keşke ben de yapsam ama ben basit adamım. Telefonu açar, çekerim.

Dosya Ekleri

• images.webp
    images.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 36
Hocam gerçekten çok güzel fotoğraflarınız var. Keşke ben de yapsam ama ben basit adamım. Telefonu açar, çekerim.

Bir şeyler çekmeyi dene, gözüne güzel gorüneni paylaş :)

Konu 'S23 FE'nin gözünden Samanyolu Galaksisi #2' https://techolay.net/sosyal/konu/s23-fenin-gozunden-samanyolu-galaksisi-2.122912/

Bunun 10 kat üstüne çıktık.

Son düzenleme: