S23 indirime girer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maximust
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 163

maximust

Başarılı
S23 ve S24FE arasında kaldım. Küçük, hafif olmasından dolayı S23 almaya karar verdim. Yaklaşık bir bir buçuk hafta kadar zamanım var, indirime girer mi diye fikir almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
S23 ve S24FE arasında kaldım. Küçük, hafif olmasından dolayı S23 almaya karar verdim. Yaklaşık bir bir buçuk hafta kadar zamanım var, indirime girer mi diye fikir almak istedim.
Kasım'da olabilir oda belki.

256 GB olan versiyonu alacağım her ikisinde de ona bakmıştım ama öğrenci mailimle nasıl indirim kazanacağımı bilmiyorum.

256 GB olan versiyonu alacağım her ikisinde de ona bakmıştım ama öğrenci mailimle nasıl indirim kazanacağımı bilmiyorum.
Buradan normal Samsung Account'unuz ile giriş yapın. Eğer yoksa normal mailiniz ile bir hesap açın. Giriş yaptıktan sonra k12, edu veya meb uzantılı mailinizi girin ve doğrulama yapın. Size özel mağaza açılacak ve oradan istediğinizi alabilirsiniz.

S24 FE varken asla tavsiye etmezdim.

Yapay zeka, güncelleme konusunda kafam karıştı batarya olarak ikisinin de yakın performans vereceğini düşünüyorum.
Ama boyut ve hafiflik konusu da benim için önemli olduğu icin karar verdim tabii daha sipariş vermedim mantıklı bir sebebi varsa S24 FE de alabilirim.

Bu durumda S24 FE 256 GB olan modeli 28.050'ye geliyor. S23 için de bir indirim görünüyor ama hâlâ piyasanın 4 bin kadar üzerinde. Teşekkür ederim hocam nasıl yapıldığını bilmiyordum.

Son düzenleme:
Ne demek hocam. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…