Yani orası öyle ama böyle durumlarda Amazon da iade yapmıyor. Adamlar da haklı o zaman fiyat yükselttiklerinde farkı ver. O yüzden Amazon'dan alın. Amazon da iade yapmaz ama bir sorun oldu mu destek çıkar.

Bence Amazon müşteri hizmetleri konusunda en iyi firmalardan biri. Aldığım ürüne ihtiyacım kalmadı diyerek kargodayken iade ettim ve ürün incelemesi falan olmadan Amazon 1 gün sonraya ürün kargoda beklerken kendi iadeyi sağladı. Bence Amazon'la bu konu hakkında yarışacak sayılı firma vardır.

Ayrıca bence firmanın böyle bir cevap vermesi de oldukça saçma, senin önerdiğin teklif aksine firma yararına bir teklif. Sen üründe oluşan farkı vermek istemezsen yasal iade hakkını kullanarak alıcı yine iade edebilir. Hem önceki ürün iade olacak sana geri dönecek hem de yeni fiyat ile faturalandırılmış ürün tekrar kargoya verilecek bu süreç her 2 taraf için de gereksiz uzayacak halbuki ödemeyi yapsan olay direk bitecek.

Edit: Sandalyeyi kurdum eşek ölüsü gibi, bir daha koyup paketleyip bir de kargo şubesine götürmem muhtemelen belim pert oldu kurarken, neyse yapacak bir şey yok zaten ben iade edene kadar geri zamlanır bir daha 2 hafta o süreçle uğraşmak istemiyorum.