Çok ucuz olan bir şey çok koymuyor ama 7 bin lira tabii ki koyuyor. 7 bin lira ucuzlamış olan fiyatta çok asılı kalmasa dahi 4,5 bin düşmüştü ve uzun süre kalmıştı, yani bu fiyat farkı olayı size kalmış bir şey. O vakte kadar zamlanabilme ihtimali de var

Evet, dağıtıma çıkmasa iade süreci daha kolay olurdu ama 1 2 saate gelir muhtemelen uğraşmayacağım galiba, fiyatı dansöz gibi her dakika kıvırttırıyor zikzaklı.

1780737596883.webp
1780737606504.webp

Allah allah niye böyle gösteriyor acaba?

İşte hocam bende bu gibi bir durum yaşanmasın diye internetten verdim siparişi ama bilemiyorum muhtemelen ben iade edene kadar zamlanır, 2 hafta içinde o kadar çok fiyatı değişti ki, ilk 36 bin liraydı gece indirimiyle 31kya düştü, sonra bir süre öyle sabah 36k akşam 31k kaldı sonra 33 k oldu, sonra bir 37 k yaptılar geri indirime girdi sonra zamnlandı falan ben iade edene kadar zamlanırsa kafayı yerim herhalde.

Mağazadan aldığım ilk gün ışıkları bozulan Rampage mouse için hatalı ürün değişimi yerine servise göndermeyi teklf ettiler ya vatandan fiziksel olarak asla bir şey alınmaz. Aynu şey bu arada fiziksel tüm mağazalar için geçerli Teknosa mediamerkt oradan da asla fiziksel mağazadan bir şey almam.

Onu bildiğim kadarıyla sadece Hepsiburada yapıyor, aldıktan sonra 2 hafta içerisinde ürün zamlanırsa zam bedeli kadar hesabınıza kupon tanımlanıyor
Amazon da yapıyor bazen.

Yani Vatan genel olarak ebeveynlerin internet alışverişine tam güvenmemesi sebebiyle fiziksel satışta önde bence. Yoksa bir indirimli F/P kasa falan olmadığı sürece fiziksel mağazadan almak çok saçma, iade hakkı yok bir şey yok, ürün hatalı bile çıksa servise yollamayı tercih ediyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu müşteriye hizmet etmemeye gelince yaptıkları işgüzarlık, hizmet kalitelerinin çok üstünde.
Sonra neden Amazon başarılı. Acaba neden.
Yani orası öyle ama böyle durumlarda Amazon da iade yapmıyor. Adamlar da haklı o zaman fiyat yükselttiklerinde farkı ver. O yüzden Amazon'dan alın. Amazon da iade yapmaz ama bir sorun oldu mu destek çıkar.