Merhabalar, Instagram'da bazı videolarda reels videolar yanlardan basık gözüküyor yani bir nevi uzun gibi bir şey. Video'yu SS aldım fotoğrafa bakarsanız bir terslik olduğunu görürsünüz zaten. Bunu nasıl düzeltirim? iPhone 13'te bu sorun yoktu.
Fotoğrafın çekik olmasından bahsediyorsunuz galiba, programın çalışma boyutuyla alakalı, program bilgilerinde tam ekran olarak çalıştırma varsa kapatın, kapalıysa ise açın.
Merhabalar, Instagram'da bazı videolarda reels videolar yanlardan basık gözüküyor yani bir nevi uzun gibi bir şey. Video'yu SS aldım fotoğrafa bakarsanız bir terslik olduğunu görürsünüz zaten. Bunu nasıl düzeltirim? iPhone 13'te bu sorun yoktu.
Hocam navigasyon çubuğunu kaydırma hareketleri yaptığım için oluyormuş. Aşağıdaki tuşların alanı boş kalıyor videoyu oraya genişleriyor. Ama yinede tuşları kullanmayı tercih etmedim navigasyon çubuğu daha iyi. Belki yardımcı olur size.