Merhabalar, Instagram'da bazı videolarda reels videolar yanlardan basık gözüküyor yani bir nevi uzun gibi bir şey. Video'yu SS aldım fotoğrafa bakarsanız bir terslik olduğunu görürsünüz zaten. Bunu nasıl düzeltirim? iPhone 13'te bu sorun yoktu.
Detaylar
Kim cevapladı?Fotoğrafın çekik olmasından bahsediyorsunuz galiba, programın çalışma boyutuyla alakalı, program bilgilerinde tam ekran olarak çalıştırma varsa kapatın, kapalıysa ise açın.
BMW'de basık duruyor.Merhabalar, Instagram'da bazı videolarda reels videolar yanlardan basık gözüküyor yani bir nevi uzun gibi bir şey. Video'yu SS aldım fotoğrafa bakarsanız bir terslik olduğunu görürsünüz zaten. Bunu nasıl düzeltirim? iPhone 13'te bu sorun yoktu.
Eki Görüntüle 35861
VENGEANCE ANGEL
Üstün
Fold 5 kullanıyorum, bende de ekranın dışına taşıyor bütün videolar Reels'ler falan...Merhabalar, Instagram'da bazı videolarda reels videolar yanlardan basık gözüküyor yani bir nevi uzun gibi bir şey. Video'yu SS aldım fotoğrafa bakarsanız bir terslik olduğunu görürsünüz zaten. Bunu nasıl düzeltirim? iPhone 13'te bu sorun yoktu.
Eki Görüntüle 35861
Sanırım Instagram kaynaklı bir sorun. Optimize etmemişler ya da edememişler.
Hocam navigasyon çubuğunu kaydırma hareketleri yaptığım için oluyormuş. Aşağıdaki tuşların alanı boş kalıyor videoyu oraya genişleriyor. Ama yinede tuşları kullanmayı tercih etmedim navigasyon çubuğu daha iyi. Belki yardımcı olur size.Fold 5 kullanıyorum, bende de ekranın dışına taşıyor bütün videolar Reels'ler falan...
Sanırım Instagram kaynaklı bir sorun. Optimize etmemişler ya da edememişler.
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-