S23 mü iPhone 13 mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan egemenow
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 676
  • Etiketler Etiketler
    s23

egemenow

Başarılı
Merhaba. Yakin zamanda yeni bir cep telefonu alacagim ancak hangi marka/modeli alacağım konusunda biraz kararsızım. Son 4 yıldır Oppo A54 kullanıyorum. S23 ile iPhone13 arasinda fazlasiyla performans farki oldugunu ve S23'ün daha güçlü bir cihaz oldugunun farkındayım. Günlük olarak arama, mesajlaşma, sosyal medya ve maksimum çağlar boyu savaş tarzi oyunlari ara sıra oynarim, onun dışında pek yormam cihazı. Arayüz olarak Apple daha cok hosuma gitse de Samsung'a da kotu demiyorum; aklima güvenlik, F/P ve uzun omurlu olan ve "keske almasaydim" dedirtmeyecek olan hangi cihaz diye takildigi icin soruyorum. Normalde aklimda S23 almak vardi ancak size de sormak istedim, her iki cihazi da kullanlar yazarsa daha cok isime yarar ve tarafsiz olarak yorumlarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasından Samsung S23. Bu arada 35 bin TL'e Samsung S24 var onu da alabilirsin.

iPhone 13, 3 senelik bir cihaz.
SD 8 Gen 2 ve buhar odası bulunduran S23 varken, fiyatı sişirilmiş ürüne bakmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…