S23 OIS sallanınca ses yapıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ella Freya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 671
  • Etiketler Etiketler
    s23 ses
İlk defa OIS özelliğine sahip telefon kullanıyorsun sanırım. Ses normal. Gelmemesi düşündürücü olurdu.

7 ayı doldurdu yeni duydum nedese.

Çok normal bir durum. Kamera uygulamasına girip baksanıza bir de? Samsung'un verdigi yönergeye göre kamera uygulamasında bu ses azalıyormuş. Kendim de A54 cihazımda denedim. Durum yönergeye uyuyor.

Bendeki OIS'in de ses yaptığını bu konudan öğrendim, cihaz A34. Telefon teknolojilerinden pek anlamam ama EIS, OIS farkına bakılırsa biri yazılımsalken OIS mekanik olarak stabilizasyon yapıyor. Bir şeylerin hareket ediyor olması şart yani, bu ses sizde ne kadar ciddi bilmiyorum ama telefonu kulağıma yaklaştırıp sertçe sallamadan tık tık sesleri duyulmuyor.
Bende de kamerayı açınca azalıyor.

Son düzenleme:
İfadeler: 442
Ben sallayınca el hizzasından duyuluyor. Sanırım şans işi.

60Hz videoda sorun yok.

Son düzenleme:
İfadeler: 442
S23 aşırı büyük bir sensöre sahip değil maksimum gelmedi gereken ses tık tık şeklinde. Video çekebiliyor musun sesi algilayabilen?

S23 aşırı büyük bir sensöre sahip değil maksimum gelmedi gereken ses tık tık şeklinde. Video çekebiliyor musun sesi algilayabilen?
Sanki içinde vida var mış gibi oluyor. Eskiden kesinlikle bu kadar yoktu. 30 FPS video çekerken kasıyor.

@Ella Freya yakında servis varsa elden götürüp teslim et derim öyle bir durumda.
Canımı sıktı ya bir de bu çıktı bir ton derdim varken. Artık göstericem yapacak bir şey yok. İlk başta kamerayı açınca yapardı şimdi hep yapıyor.

@Mithat Berhan çok keskin dönüş yaparsam nadiren frame düşmesi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…