Ses yapması normal hocam.
Detaylar
Kim cevapladı?Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
7 ayı doldurdu yeni duydum nedese.
Çok normal bir durum. Kamera uygulamasına girip baksanıza bir de? Samsung'un verdigi yönergeye göre kamera uygulamasında bu ses azalıyormuş. Kendim de A54 cihazımda denedim. Durum yönergeye uyuyor.
www.samsung.com
Galaxy telefonu sallarken içinden hafif bir ses geldiğinde ne yapabilirim?
Samsung Mobil Cihaz için SSS. Samsung Destek ile 'Galaxy telefonu sallarken içinden hafif bir ses geldiğinde ne yapabilirim?' hakkında daha fazla bilgi edinin.
Bendeki OIS'in de ses yaptığını bu konudan öğrendim, cihaz A34. Telefon teknolojilerinden pek anlamam ama EIS, OIS farkına bakılırsa biri yazılımsalken OIS mekanik olarak stabilizasyon yapıyor. Bir şeylerin hareket ediyor olması şart yani, bu ses sizde ne kadar ciddi bilmiyorum ama telefonu kulağıma yaklaştırıp sertçe sallamadan tık tık sesleri duyulmuyor.
Bende de kamerayı açınca azalıyor.Çok normal bir durum. Kamera uygulamasına girip baksanıza bir de? Samsung'un verdigi yönergeye göre kamera uygulamasında bu ses azalıyormuş. Kendim de A54 cihazımda denedim. Durum yönergeye uyuyor.
![]()
Galaxy telefonu sallarken içinden hafif bir ses geldiğinde ne yapabilirim?
Samsung Mobil Cihaz için SSS. Samsung Destek ile 'Galaxy telefonu sallarken içinden hafif bir ses geldiğinde ne yapabilirim?' hakkında daha fazla bilgi edinin.www.samsung.com
Son düzenleme:
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Ben sallayınca el hizzasından duyuluyor. Sanırım şans işi.
60Hz videoda sorun yok.
60Hz videoda sorun yok.
Son düzenleme:
S23 aşırı büyük bir sensöre sahip değil maksimum gelmedi gereken ses tık tık şeklinde. Video çekebiliyor musun sesi algilayabilen?
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Sanki içinde vida var mış gibi oluyor. Eskiden kesinlikle bu kadar yoktu. 30 FPS video çekerken kasıyor.S23 aşırı büyük bir sensöre sahip değil maksimum gelmedi gereken ses tık tık şeklinde. Video çekebiliyor musun sesi algilayabilen?
@Ella Freya yakında servis varsa elden götürüp teslim et derim öyle bir durumda.
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Canımı sıktı ya bir de bu çıktı bir ton derdim varken. Artık göstericem yapacak bir şey yok. İlk başta kamerayı açınca yapardı şimdi hep yapıyor.@Ella Freya yakında servis varsa elden götürüp teslim et derim öyle bir durumda.
@Mithat Berhan çok keskin dönüş yaparsam nadiren frame düşmesi oluyor.
Yeni konular
-
-
-
Sistem toplarken ilk etapta ucuz klavye ve fare almak mantıklı mıdır?
- Max Caulfield
-
-
-
-
-