Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ByPranga

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, S23 Ultra telefonum var. Kilit ekranı kapalı iken bildirimler gizli ama normal ana ekranda iken ise bildirim görünüyor. Gelen mesaj içeriğine kadar görünüyor. Hangi yöntemi denedi isem olmadı. Bu konu hakkında fikri olan başına gelen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba arkadaşlar, S23 Ultra telefonum var. Kilit ekranı kapalı iken bildirimler gizli ama normal ana ekranda iken ise bildirim görünüyor. Gelen mesaj içeriğine kadar görünüyor. Hangi yöntemi denedi isem olmadı. Bu konu hakkında fikri olan başına gelen var mı?
Bildirim ayarlarında yüksek öncelikli bildirimleri kullan diye bir ayar var, onu kapattığın zaman pop-up şekilde gelen içeriği gözükmeyecektir. Onun haricinde sadece şifreli/kilitli uygulamalarda sadece uygulama ismi ile pop-up atabilir.
O zaman direkt yüksek öncelikli bildirimleri kapat, yukarıdan bildirim panelini açmadığın sürece ekranına pop-up atmaz. Panelde bildirim kalacağı için de bildirimi görebilirsin.

Benim istediğim şifreli olmadan, uygulama ismi görünmemesi ama bizim sorun samsung kendisinden kaynaklı olduğu için yapacak bir şey yok.
Hocam sırf bu sorun için üye oldum desem yalan olmaz. @The Man From Earth 'e teşekkür etmek isterim şu ana kadar en makul çözümü sayesinde gördüm ve uygulamayı şifreledim, dediği gibi de pop-up çıkıyor ancak içeriğin detayını göstermiyor. Yine de başka bir alternatif bulabildiniz mi diye merak ediyorum.

Hocam sırf bu sorun için üye oldum desem yalan olmaz. @The Man From Earth 'e teşekkür etmek isterim şu ana kadar en makul çözümü sayesinde gördüm ve uygulamayı şifreledim, dediği gibi de pop-up çıkıyor ancak içeriğin detayını göstermiyor. Yine de başka bir alternatif bulabildiniz mi diye merak ediyorum.
Aramıza hoş geldiniz hocam. Ne yazık ki şifre bırakma dışında bir çözüm yok. Oda şifreyi bırakmayı da 3 parti uygulamalar ile yapıyorsun. O da apayrı bir sıkıntı o yüzden vazgeçtim karışmadım. Böyle kullanıyorum alternatif bir çözüm bulana kadar.

Son düzenleyen: Moderatör: