S23 Ultra mı S24+ mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mete01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 308
  • Etiketler Etiketler
    s23

mete01 53

Üstün
Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar. Yarından önümüzdeki mayıs ayına kadar her an geçiş yapabilirim.

İstediğim özellikler: Batarya, akıcılık ve ısınmama.

Bir de 4 yıldır Android telefonlardan uzağım. 8 GB RAM yeterli oluyor mu? 12 GB mi düşünmeliyim.

Yeterli oluyor da, güncelleme açısından S24+ bir nesil daha önde. S23 Ultra ise işlemci açısından azıcık daha önde.

S23 Ultra alırdım güncelleme olayını bir kenarda bırakıyor olsam.

S23 Ultra daha premium hissettiriyor ve Exynos değil.
İşlemci olarak bakacak olursak Exynos 2400, 8 gen 2'den güçlü. Yani Exynos'un bu seneki işlemcileri performanslı oldukça. Bence alınır.

Güncelleme sorun değil zaten 2 yıl kullanır sıkılırım. Arada bir MLBB oynarım ancak uzun süre WhatsApp ve web taraması yaparım. Yani S20 kullanmıştım çok kısa bir süre WhatsApp'ta bile ısınıyordu o yüzden Exynos'tan biraz uzağım S23 serisine daha ılımlı bakıyorum bu sebeple.

O zaman S23 Ultra alın derim. 12 GB ram daha iyi olur akıcılık ve oyun performansı açısından.

Güncelleme, oyun oynama ve ekran kalitesi önemliyse S24+, Kamera, batarya ömrü ve Tasarım önemliyse S23 Ultra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…