kNecht

Yetkin
Durduk yere böyle bir problem olmaya başladı. Wi-Fi'ya bağlanıyor ancak sürekli bir anda Wi-Fi'den çıkıp tekrar tarıyor tekrar çıkıyor. Telefonu yeniden başlattım ancak çözüm olmadı.

Durduk yere böyle bir problem olmaya başladı. Wi-Fi'ya bağlanıyor ancak sürekli bir anda Wi-Fi'den çıkıp tekrar tarıyor tekrar çıkıyor. Telefonu yeniden başlattım ancak çözüm olmadı.

Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> Wi-Fi ve Bluetooth ayarlarını sıfırla> Ayarları sıfırla yolunu izleyip sıfırlamayı deneyin.

Eski telefonumda da bir anda bu sorun çıkmıştı çözemedim arada bir atıyordu reset bile ise yaramıştı sonra bir sekil çözmüştüm ama hatirlamiyorum.
Kronik de değil ama ne tetikliyor bilmiyorum bulursam atarım.

Buldum:
Düzenleme: Yani benim için işe yarayan bir çözüm buldum (sizin için işe yarayacağını söylemiyorum). Meğer %99 eminim modemim değildi dediğim şey yanlıştı lol (en azından bir nevi... gibi?). Modemim, çift bant bağlantıları (2.4G ve 5G) aynı ad ve şifre altında olacak şekilde ayarlanmıştı. Bunları iki Wi-Fi bağlantısına ayırmak benim için sorunu çözdü. Şimdi ağların hiçbiri beni atmıyor. Sadece telefonumun bununla ilgili sorun yaşaması hala garip, bu yüzden hala kısmen Samsung'u suçluyorum. Belki de telefonları daha iyi bir bağlantı bulmaya çalışırken biraz fazla agresif davranıyor ve hangi bandı seçecekleri konusunda kavga ediyorlar.
Bende son zamanda 2.4G kapatmıştım ondan sonra yaşamıyordum haklı olabilir