seeraddar

Yetkin
Bu sıcaklık değerlerini 2 farklı bilindik uygulamadan aldım. Fotoğraflarda gördüğünüz gibi ne oyun oynuyorum ya da başka bir şey yapıyorum. Normal arayüzde gezip ısıyı ölçen bu uygulamalara girdim. Sıcaklıklar son bir buçuk iki haftadır böyle.
Screenshot_20250613_191025_Cpu Monitor.webp

Screenshot_20250613_190113_CPU-Z.webp

Normal 2. Fotoda ki 66 derece olan işlemci sıcaklığı değil bu arada haberin olsun. Exynos işlemciler genelde ısınan işlemciler olarak bilinir senin gayet normal.

Havalar sıcak olduğundan çok da takmamak lazım 40 dereceye çıkarsa. Benim kışın oyun oynadığımda (Nintendo emu, PUBG vs) 60 70 dereceleri görüyordu. Eğer ısının normal olduğunu düşünmüyorsan, servise verebilirsin.
[benim s22 sıcaklığı böyle]

Screenshot_20250613_191754_Device Info HW.webp

Telefonun sıcaklığı belirli yere kadar önemlidir. Eğer çok ısınıyorsa batarya performansı kötü etkiler, işlemcide sorunlar çıkabilir. Ama bu kadar dert etmeye gerek yok. Elini boşta bile yakacak derecedeyse servise gönderilir bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Izmir bugun 35C'yi gordu. Adana ya da Antalya muhtemelen daha sicaktir. Klima olmayan mekanlarda bu sehirlerdeki insanlar telefonun elinin icinde yandigini hissediyor bir sey yapmasa bile.