Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

14925

Bilgin
Gelişen Oyun
Makaleler
17
Cihaz
Samsung Galaxy S24 FE
Mesela dün kargocu geldi, SMS ile gelen kodu söylememi istedi ve 5 dakika boyunca mesajlar uygulamasını açmaya çalıştım. Her açtığımda uygulama donuyor ve "yanıt vermiyor" diyor. Aynısı Chrome'da falan da oluyor, yanıt vermiyor uygulamalar. Ayarlardan zorla durdur deyince çalışıyor ancak bu da her seferinde uğraştırıyor. Telefonu sıfırlamak dışında çözümü var mıdır bunun? Bu sorunu başka yaşayan var mı? Kısaca birdenbire uygulamalar donuyor ve biraz sonra da tamamen çöküyor.

Screenshot_20251013_235403_Chrome.webp

Çözüm
Sıfırla, bende de vardı. Samsung'un Orta Doğu ülkelerine reva gördüğü Exynos işlemci budur işte. Halen öneriyorlar bir de.
Güncelleme bazı dosyaları sıfırlıyor, bende klavye ve Samsung tarayıcı gitti güncelleyince düzeldi. Bütün uygulamaların hata vereceğini sanmıyorum güncellemeleri bir kontrol et.

Mesela dün kargocu geldi, SMS ile gelen kodu söylememi istedi ve 5 dakika boyunca mesajlar uygulamasını açmaya çalıştım. Her açtığımda uygulama donuyor ve "yanıt vermiyor" diyor. Aynısı Chrome'da falan da oluyor, yanıt vermiyor uygulamalar. Ayarlardan zorla durdur deyince çalışıyor ancak bu da her seferinde uğraştırıyor. Telefonu sıfırlamak dışında çözümü var mıdır bunun? Bu sorunu başka yaşayan var mı? Kısaca birdenbire uygulamalar donuyor ve biraz sonra da tamamen çöküyor.

Eki Görüntüle 192437
Galaxy Store üzerinden tüm uygulamaları güncellemeyi denediniz mi? Hang uygulamalarda oluyor bu? Önbellek yada veri temizlemeyi denediniz mi uygulamada. Wipe cache da deneyebilirsiniz. Güncellemeyi kaç gün önce kurdunuz yada yeni mi kurdunuz?

Yeni kurduysanız bu problem çok normal.

Artı -1 Eksi
Galaxy Store üzerinden tüm uygulamaları güncellemeyi denediniz mi?
Evet hocam denedim.

Özellikle sistem uygulamalarında ve Chrome tabanlı uygulamalarda.

Önbellek yada veri temizlemeyi denediniz mi uygulamada.
Evet denedim.

Güncellemeyi kaç gün önce kurdunuz yada yeni mi kurdunuz?
Güncelleyeli 1-2 hafta oluyor tahminimce. Sorunları son 4-5 gündür yaşıyorum.

Son düzenleme: