Dany Fırtınadoğan 56
Üstün
Bilgisayardaki FurMark testi gibi düşün. GPU'yu test ediyor.
Test başladı 11 FPS civarı, bitince sonuçları atacağım.
Şanlıurfa, hava şu an 29-30 arası.
Bilgisayardaki FurMark testi gibi düşün. GPU'yu test ediyor.
38 derecede antalyadayken iPhone'un ekranı gitti normal bence.Test başladı 11 FPS civarı, bitince sonuçları atacağım.
Şanlıurfa, hava şu an 29-30 arası.
Onun haricinde One UI 7 güncellemesini ne zaman yaptınız? Güncelleme sonrası olmuş olabilir.
Ben bu fotoğrafı yüklediğim sırada thermal sensor 0, 55 derece oldu.Bu arada test yapmadan önce telefonu bir kenara koyup tamamen oda sıcaklığına gelmesini bekleyin. Telefon sıcakken test yapılırsa en yüksek performans ile en düşük performansı tam belirleyemeyiz. 20 dakikalık testte 1 dakikalık bir video 20 kez uygulanıyor her 1 dakikada bir aldığı puanları test sonunda gösteriyor. Telefon ısındıkça güç keser ve bu kesilen güç anormal derecede mi yoksa değil mi onu öğreneceğiz. Lanet olası internet çekmiyor. 2 saat sayfa yüklenmesi bekledim.
Yapmaya başladıysanız aşırı önemi yok. Sadece diğer telefonlarla karşılaştırabilmemiz mümkün olmayacak. Isınma derecesini öğrenebilirsek güzel olur. Böyle de işimiz şansa kalıyor ama neyse.
1 ay olmuştur sanırım, 24FE'lere dağıtıldığı ilk gün yaptım.
Ben bu fotoğrafı yüklediğim sırada thermal sensor 0, 55 derece oldu.
Sıcaklık dengesizlik yapıyor. Fazla güç tüketimi var. Ayrıca test değerleri stabil değil. Servise gönderin. Bir baksınlar.1 ay olmuştur sanırım, 24FE'lere dağıtıldığı ilk gün yaptım.
Ben bu fotoğrafı yüklediğim sırada thermal sensor 0, 55 derece oldu.
Bu telefon alev alıyor. Bu ne biçim güç kesme derecesi. Örnek vermek gerekirse şu fotoğrafa bakın. Soldaki S24 FE. Yapıldığı yer ve zaman ise kış ayında bir Asya ülkesi. Soğuk yani. İlk ve son test, stabilize derecesi; hiçbiri birbirini tutmuyor. İlk başta telefonu oda sıcaklığına getirin dememin sebebi de buydu. Puan ve stabilizeyi siz karşılaştırın. Eğer merak ediyorsanız sağdaki işe s24. sıcaklığın performansı bu denli fark ettirmesinin şokundayım şu an. Evet fark ettireceğini biliyordum ama bu kadarı da beklemediğim bir şeydi yani. Paylaştığın test için teşekkürler. Sayende telefon performansları hakkında sıcaklığa verdiğim önem arttı.
Sıcaklık dengesizlik yapıyor. Fazla güç tüketimi var. Ayrıca test değerleri stabil değil. Servise gönderin. Bir baksınlar.
Kaç dakika beklettiniz hocam?Oda sıcaklığına getirdim, hatta mermere koyduğum için soğuk bile sayılırdı.