Şanlıurfa, hava şu an 29-30 arası.
1749753381655.webp

Urfa yanıyor hocam. Bende Adıyaman'dayım. Su içersindeyim resmen.

Onun haricinde One UI 7 güncellemesini ne zaman yaptınız? Güncelleme sonrası olmuş olabilir.

Bu arada test yapmadan önce telefonu bir kenara koyup tamamen oda sıcaklığına gelmesini bekleyin. Telefon sıcakken test yapılırsa en yüksek performans ile en düşük performansı tam belirleyemeyiz. 20 dakikalık testte 1 dakikalık bir video 20 kez uygulanıyor her 1 dakikada bir aldığı puanları test sonunda gösteriyor. Telefon ısındıkça güç keser ve bu kesilen güç anormal derecede mi yoksa değil mi onu öğreneceğiz. Lanet olası internet çekmiyor. 2 saat sayfa yüklenmesi bekledim.

Yapmaya başladıysanız aşırı önemi yok. Sadece diğer telefonlarla karşılaştırabilmemiz mümkün olmayacak. Isınma derecesini öğrenebilirsek güzel olur. Böyle de işimiz şansa kalıyor ama neyse.

Onun haricinde One UI 7 güncellemesini ne zaman yaptınız? Güncelleme sonrası olmuş olabilir.

1 ay olmuştur sanırım, 24FE'lere dağıtıldığı ilk gün yaptım.
Bu arada test yapmadan önce telefonu bir kenara koyup tamamen oda sıcaklığına gelmesini bekleyin. Telefon sıcakken test yapılırsa en yüksek performans ile en düşük performansı tam belirleyemeyiz. 20 dakikalık testte 1 dakikalık bir video 20 kez uygulanıyor her 1 dakikada bir aldığı puanları test sonunda gösteriyor. Telefon ısındıkça güç keser ve bu kesilen güç anormal derecede mi yoksa değil mi onu öğreneceğiz. Lanet olası internet çekmiyor. 2 saat sayfa yüklenmesi bekledim.

Yapmaya başladıysanız aşırı önemi yok. Sadece diğer telefonlarla karşılaştırabilmemiz mümkün olmayacak. Isınma derecesini öğrenebilirsek güzel olur. Böyle de işimiz şansa kalıyor ama neyse.
Ben bu fotoğrafı yüklediğim sırada thermal sensor 0, 55 derece oldu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250612_222035_3DMark.webp
    Screenshot_20250612_222035_3DMark.webp
    745,1 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20250612_222055_3DMark.webp
    Screenshot_20250612_222055_3DMark.webp
    456,9 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20250612_222059_3DMark.webp
    Screenshot_20250612_222059_3DMark.webp
    440,7 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20250612_222111_CPU-Z.webp
    Screenshot_20250612_222111_CPU-Z.webp
    677,5 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20250612_222116_CPU-Z.webp
    Screenshot_20250612_222116_CPU-Z.webp
    606 KB · Görüntüleme: 77
1 ay olmuştur sanırım, 24FE'lere dağıtıldığı ilk gün yaptım.

Ben bu fotoğrafı yüklediğim sırada thermal sensor 0, 55 derece oldu.

Bu telefon alev alıyor. Bu ne biçim güç kesme derecesi. Örnek vermek gerekirse şu fotoğrafa bakın. Soldaki S24 FE. Yapıldığı yer ve zaman ise kış ayında bir Asya ülkesi. Soğuk yani. İlk ve son test, stabilize derecesi; hiçbiri birbirini tutmuyor. İlk başta telefonu oda sıcaklığına getirin dememin sebebi de buydu. Puan ve stabilizeyi siz karşılaştırın. Eğer merak ediyorsanız sağdaki işe s24. sıcaklığın performansı bu denli fark ettirmesinin şokundayım şu an. Evet fark ettireceğini biliyordum ama bu kadarı da beklemediğim bir şeydi yani. Paylaştığın test için teşekkürler. Sayende telefon performansları hakkında sıcaklığa verdiğim önem arttı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250612_224036_com.opera.browser.webp
    Screenshot_20250612_224036_com.opera.browser.webp
    96,5 KB · Görüntüleme: 59
Bu telefon alev alıyor. Bu ne biçim güç kesme derecesi. Örnek vermek gerekirse şu fotoğrafa bakın. Soldaki S24 FE. Yapıldığı yer ve zaman ise kış ayında bir Asya ülkesi. Soğuk yani. İlk ve son test, stabilize derecesi; hiçbiri birbirini tutmuyor. İlk başta telefonu oda sıcaklığına getirin dememin sebebi de buydu. Puan ve stabilizeyi siz karşılaştırın. Eğer merak ediyorsanız sağdaki işe s24. sıcaklığın performansı bu denli fark ettirmesinin şokundayım şu an. Evet fark ettireceğini biliyordum ama bu kadarı da beklemediğim bir şeydi yani. Paylaştığın test için teşekkürler. Sayende telefon performansları hakkında sıcaklığa verdiğim önem arttı.

Oda sıcaklığına getirdim, hatta mermere koyduğum için soğuk bile sayılırdı.

Sıcaklık dengesizlik yapıyor. Fazla güç tüketimi var. Ayrıca test değerleri stabil değil. Servise gönderin. Bir baksınlar.

Servisin bir şey yapacağını sanmıyorum. Çünkü telefon güç kesmekten arayüzde bile kasma derecesine gelmediği sürece yapması gerektikleri bir şey olmadığını düşünürler. Her S24 FE için böyledir diye farzederler, geri gönderirler.

Oda sıcaklığına getirdim, hatta mermere koyduğum için soğuk bile sayılırdı.
Kaç dakika beklettiniz hocam?