S24 FE telefon aşırı ısınıyor

Telefonda açıkça dengesiz güç tüketimi var. Aşırı güç tüketiyor. İşlemcide de sıkıntı olabilir. Cihaz çok ısındığı için fazlasıyla performans kaybı yaşıyor. Diğer S24 FE modellerine göre sıkıntılı bu.

Hocam zaten yapılan testi amacı telefonu iliklerine kadar zorlamak. O yüzden her telefon bu testte tüm gücünü kullanır. Burada bir sorun varsa soğutma sisteminde olması muhtemel.

10 dakika.

Hocam zaten yapılan testi amacı telefonu iliklerine kadar zorlamak. O yüzden her telefon bu testte tüm gücünü kullanır. Burada bir sorun varsa soğutma sisteminde olması muhtemel.
Olması gereken sonuçları vermiyorsa cihaz sorunludur. Daha iyi değerler vermesi lazımdı. Soğutması sorunlu olsa bile cihaz kusurlu sayılır. Servise gitmesi lazım.

O zaman ya hava sıcaklığı çok fazla ya da ilk test olmasına rağmen 1 dakika içinde aşırı derecede güç kesti. Ben o testi bir de buzlukta denerdim.

Olması gereken sonuçları vermiyorsa cihaz sorunludur. Daha iyi değerler vermesi lazımdı. Soğutması sorunlu olsa bile cihaz kusurlu sayılır. Servise gitmesi lazım.

Evet haklısınız ama Samsung, bu telefon şu testte katiyen şu şu puanları verecek, telefon şu dereceden yüksek olmayacak diye bir şey vadetmiyor. Samsung yetkili servisi 3D mark bile bilmiyordur bence. Ama yine de denesin bir arkadaş.

Bu fotoğraf yanlış galiba. Çünkü şu videoya göre s24 fe 8 elite içeren telefona nazaran daha güçlü olması lazım: Asyalı beni kandırmış anlaşılan.

Son düzenleme:
@İtachi Uchiha, @HunteX, müşteri hizmetleri beni aradı. İlettiğim değerleri teknik ekibe söylediklerini ve teknik ekibin bu değerleri normal bulmadığını, cihazı hemen geri göndermemiş söylediler. yarın herhalde kargolarım.

Hocam meraktan soruyorum, verdiğiniz değerlerden kasıt ne? Cihaz elde tutulmayacak derecede ısınması vb. mi, yoksa bu yaptığınız test türünden bir şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…