Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S24 FE tabii ki, iPhone düz serisi alınmaz, ha dersen ki 13 pro mu S24 FE mi işte o zaman düşünürüz temizse 13 pro da olabilir, ekosisteminiz varsa veya ios kullandıysanız önceden 13 pro alınabilir onun dışında S24 FE yine mantıklı.

Ben 4 yıl Apple cihaz kullandım. Hayatımda bir kere Samsung telefon kullanmadım. Annemizin karnından hiçbir telefon kullanarak doğmadık tamam da, ben Apple kullanmışım sen Android. Apple seni, Android beni ilgilendirmez. Samsung'un Apple ile kıyaslanmasının tek sebebi düz modellerinin 120 Hz olması. Başka bir olayı yok.
Hayatında hiç Samsung kullanmadığını sen de “Samsung kullanmadım” diye belirtip Apple taraftarcılığı yapmışsın ama neye göre yaptın? Samsung kullandım desen mantıklı bir cümle olur muş, neden Apple taraftarcılığı? 14 Pro Max kullanıyorum “Apple kalitesi” denen şeyin ne olduğunu hala anlayamadım Pro modellerinin premium hissiyatı dışında.
Sırf ben kullanıyorum diye üstüne düşüp “Apple işte şöyle böyle” demenin bir manası yok, kimseye bir kazancı yok. Kendini kandırmış olursun.

Hayatında hiç Samsung kullanmadığını sen de “Samsung kullanmadım” diye belirtip Apple taraftarcılığı yapmışsın ama neye göre yaptın? Samsung kullandım desen mantıklı bir cümle olur muş, neden Apple taraftarcılığı? 14 Pro Max kullanıyorum “Apple kalitesi” denen şeyin ne olduğunu hala anlayamadım Pro modellerinin premium hissiyatı dışında.
Sırf ben kullanıyorum diye üstüne düşüp “Apple işte şöyle böyle” demenin bir manası yok, kimseye bir kazancı yok. Kendini kandırmış olursun.
Elimde 4-5 yıllık S9+ var. Oyun oynadım zamanında çok. Ve ekranı olsun tasarımı olsun benim için iPhone gibi gelmedi. Herkesin kendi zevkleri ve kimseninkine karışamayız. Ben kendi fikrimi söyledim. Babanız Samsung kurucusu gibi niye savunuyorsunuz acaba?

S23 FE ve S24 FE, iPhone 13'ten 5 cep yukarıda.

Ben 4 yıl Apple cihaz kullandım. Hayatımda bir kere Samsung telefon kullanmadım. Annemizin karnından hiçbir telefon kullanarak doğmadık tamam da, ben Apple kullanmışım sen Android. Apple seni, Android beni ilgilendirmez. Samsung'un Apple ile kıyaslanmasının tek sebebi düz modellerinin 120 Hz olması. Başka bir olayı yok.

Komedi resmen. Sadece 120Hz mi? S23 FE bile 3'lü kamera dizilimiyle geliyor, Apple yıl olmuş 2025 halen daha temel kullanıcısına kamera veremiyor be :D

S23 FE ve S24 FE, iPhone 13'ten 5 cep yukarıda.

Komedi resmen. Sadece 120Hz mi? S23 FE bile 3'lü kamera dizilimiyle geliyor, Apple yıl olmuş 2025 halen daha temel kullanıcısına kamera veremiyor be :D

Evet S23'ün 3 kamerası iPhone'un arka kamerası kadar bile net değil. Şimdi S23'te 8K 30FPS video seçeneği var diye kamerayı övüp bu mesajın altına hahaha emojisi atabilirsin😃👍

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet S23'ün 3 kamerası iPhone'un arka kamerası kadar bile net değil. Şimdi S23'te 8K 30FPS video seçeneği var diye kamerayı övüp bu mesajın altına hahaha emojisi atabilirsin😃👍

S23 FE'yle çektiğim fotoğraflara bak, hangi iPhone 13 çekebiliyor onlari? Kamera hakkındaki bilgin "netlikten" ibaretse söyleyeyim, S23 FE'nin kullandigi ana sensor iPhone 13'ün sensorunden kat kat daha iyi. Üstüne bir de optik zoom var. Ayrıca DxOMark testlerinde S23 FE daha yüksek puan almış. Simdi ne diyeceksin?

Saka gibi ama iki cihazin kamera donanımları yakın bile değil, IP13 Samsung tarafında S3 Mini kamerasıyla falan yarışır anca yahu😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.