Martinal

Uzman
Ocak ayında aldığım telefonun şarj performansından memnun olmadığım için satmak istiyorum. iPhone 13 veya 14 bulmak istiyorum, ya başa baş takas ya da üstüne biraz ekleyip almayı düşünüyorum. Kaça satabilirim bu cihazı? Pil performansı gerçekten rezalet bir telefonmuş.

Ocak ayında aldığım telefonun şarj performansından memnun olmadığım için satmak istiyorum. iPhone 13 veya 14 bulmak istiyorum, ya başa baş takas ya da üstüne biraz ekleyip almayı düşünüyorum. Kaça satabilirim bu cihazı? Pil performansı gerçekten rezalet bir telefonmuş.
Kesinlikle 1.5 yıl ömrü kalmış 13'ten çok daha iyidir hocam. Ama başa baş bir 14 ile takas edilebilir.

Benim Galaxy A35 bile 10-12 saat civarı götürüyor. Herşeyi kullanıyorum. 6 saat böyle aslan gibi bir telefona az değil mi be?

6 saat normal gezinme mi? Oyun falan dahil değildir.
Oyun oynamıyorum.

35lere gitmez mi?

Benim Galaxy A35 bile 10-12 saat civarı götürüyor. Herşeyi kullanıyorum. 6 saat böyle aslan gibi bir telefona az değil mi be?

47 bin verdim taksitle aldığıma bin pişmanım.

Gerçekten çok az. Düz S24'le bile daha fazla alıyorum ki çoğu kullanıcı S24+'ın pilinden memnun aslında.

35 bin eder. Belki ufak daha fazla bile eder eğer fiziksel olarak hatasızsa. Sıfır hali 40'ın altına hiç inmedi ki telefonunuz çok yeni.

Oyun oynamıyorum.

35'lere gitmez mi?

Mesela en basit örneğiyle bu adam 28 bin liraya aynı cihazı veriyorken neden senden alayım?

Umarım buradaki bazı fanboyların tavsiyesiyle almamışsındır.