scrat

Uzman
Samsung S24 cihazı dün elime ulaştı. Düşük ışık olan yerlerde ön kamera özellikle yerel kamera uygulaması ve Snapchat kamerasında takılarak hareket ediyor. Bu uygulamaların video moduna geçip sonra tekrar fotoğraf moduna döndüğümde takılma geçiyor. Ama uygulamayı tekrar açtığım her seferinde geri geliyor. Cihazımda mı bir problem var yoksa bu durum S24 cihazlarında gerçekleşen bir şey mi? Ne yapmamı önerirsiniz.

Samsung S24 cihazı dün elime ulaştı. Düşük ışık olan yerlerde ön kamera özellikle yerel kamera uygulaması ve Snapchat kamerasında takılarak hareket ediyor. Bu uygulamaların video moduna geçip sonra tekrar fotoğraf moduna döndüğümde takılma geçiyor. Ama uygulamayı tekrar açtığım her seferinde geri geliyor. Cihazımda mı bir problem var yoksa bu durum S24 cihazlarında gerçekleşen bir şey mi? Ne yapmamı önerirsiniz.
Güncelleme varsa yapın.

Açtığın uygulama ile sorun yaşıyor büyük ihtimalle. Bende şu an son yazılım var ve sorun yok. Eğer geçmezse servise göndermen gerek.

Kamerada sorun varsa Amazon önce tamir isteyebilir ama şanslısın... Ülkede açılmış telefon modellerini 14 gün içinde iade alabilen tek yer Amazon'dur. Harika insanlar gerçekten. İade iste eğer telefonu beğenmediysen ama tüm kutu ve içinde çıkan her şeyi doğru şekilde ekleyip göndermelisin ya da yeni model iste. Ben aldım 6 aydır kullanıyorum telefondan çok memnunum.