Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
4 ay e-SIM 4 ay fiziksel SIM ile kullanılabiliyormuş. Sonra kayıt ettirmen lazım.
- Makaleler
- 3
Evet 120 gün süresi. Bana mesajı gelmişti. Kaçak 8 Pro kullanıyorum.Merkezi Cihaz Kayıt Sistemi - BTK Tüketici Sitesi
Burada da 120 demişler. Güncel bilgi değil galiba.
En son benim dediğim şekilde oldu. Hatta forumda bir tane üye söylemişti, yurt dışı ikameti varsa daha fazla kullanılabiliyordu.Merkezi Cihaz Kayıt Sistemi - BTK Tüketici Sitesi
Burada da 120 demişler. Güncel bilgi değil galiba.
E-SIM, SIM 1 ve SIM 2 kullanırsa toplam 1 yıl mı olmuş oluyor
Bugunu bulduk la.
yaktın biziEvet 120 gün süresi. Bana mesajı gelmişti. Kaçak 8 Pro kullanıyorum.
- Makaleler
- 3
1 yıldan sonra haklar sıfırlanıyor böyle kullanıp dururuz.E-SIM, SIM 1 ve SIM 2 kullanırsa toplam 1 yıl mı olmuş oluyor
Bugunu bulduk la.
Solid Snake
Çalışkan
BTK resmi site diye biliyorum. Ama yurt dışı cihaz kullanmadığım için kesin bir şey diyemem. BTK ya göre 120 imiş.En son benim dediğim şekilde oldu. Hatta forumda bir tane üye söylemişti, yurt dışı ikameti varsa daha fazla kullanılabiliyordu.
E-SIM, SIM 1 ve SIM 2 kullanırsa toplam 1 yıl mı olmuş oluyor
Bugunu bulduk la.
Çift fiziki SIM'de E-SIM IMEI'sini fiziki SIM'den aldığı için yine cihazınızı 8 ay kullanabiliyorsunuz yılda.
Her yıl sıfırlanıyor bu arada.
- Makaleler
- 3
Yurt dışı ikameti olanlar 180 gün kullanıyor.En son benim dediğim şekilde oldu. Hatta forumda bir tane üye söylemişti, yurt dışı ikameti varsa daha fazla kullanılabiliyordu.
SpAwN
Yetkin
Çift fiziki SIM'de e-SIM IMEI'sini fiziki SIM'den aldığı için yine cihazınızı 8 ay kullanabiliyorsunuz yılda.
Aynen öyle yoksa server kayıt için 8-10 bin boşuna vermez millet.