Arkadaşlar fan boy değilim, lakin S25 asla yabana atılacak bir telefon değil. GTA V'ı emulatör ile oynatabilen bir işlemci.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Mobil oyun icin iPhone fiyatina gidip Samsung alinmaz asla. Mobil oyunlari en iyi oynatan cihazlar iPhone. Gerisi fasa fiso.
Katiyen katılmıyorum. Bionic zaten GPU tarafında saf güç bakımından diğer başı kovalayan SD, MediaTek gibi işlemcilerden güçsüz. Ancak stabilizasyon ile bu işlemcilere yetişebiliyor. 20, 30 dakika sonunda bu işlemcinin performansı diğerleriyle eşit oluyor. Eğer fanlı bir 8 Elite telefon alırsan Bionic'in bu avantajı da kaybolmuş oluyor. Merak ettim neden böyle düşünyorsun? Argümanın ne mesela?
- Makaleler
- 6
Zaten mesajimda belirttim o farkları. Samsung ust seviye modelleri çöp benim nezdimde.fanboyluk yapmaya gerek yok 2 yil sonra kasmaya basliyor.
Senin fikrinde cop olabilir ama 2 yıl sonra kasma gibi durumları yok. Ben fanboyluk yapmıyorum ama S25 serisi veya S24 serisi cop mu? Sen A16 ile S25'i kıyaslayabilir misin? Veya sana gore A16 ile S25 aynı mı?
Mobil oyun icin iPhone fiyatina gidip Samsung alinmaz asla. Mobil oyunlari en iyi oynatan cihazlar iPhone. Gerisi fasa fiso.
Evet IPhone'lar oyun konusunda iyi ama asla tek secenek degiller. Hatta iphonelardan daha guclu veya daha oyunculara hitap eden telefonlar dolu. Sadece Android kısmında Samsung yok.
Zaten mesajimda belirttim o farkları. Samsung ust seviye modelleri çöp benim nezdimde.fanboyluk yapmaya gerek yok 2 yil sonra kasmaya basliyor.
S23 kasıyor diyorsunuz yani öyle mi?
Daha cabuk planli eskitme yapiyor Samsung.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
A, M ve F serilerinde o var evet ama S ve Z serilerinde oyle bir durum soz konusu degil.
2 yıl içinde kasıyor derken ne kadar bilmediğinizi belli etmişsiniz zaten. S23 kasıyor mu? S22 kasıyor mu? Boşunuzu uzakta yapın, bilmiyorsanız da biliyormuş taklidi yapmayın. S serisi telefonlar özellikle de Türkiye fiyatlandırmalarıyla belki de alınabilecek en mantıklı telefonlar çöp demişsin.
Planlı eskitme diye bir şey yok. Tekrar yazıyorum: Planlı eskitme diye bir şey yok. Anlamayanlar için bir daha: Planlı eskitme diye bir şey yok! Varsa kanıtınız atarsınız biz de bilgileniriz. "Apple zamanında kabul etti ya kardeşim bilmiyor musun yiaa?!" Yazmayın lütfen.
Evet kasiyor yeni aldiginizda sifir kutulu aldiginizda dahi kasma yapiyor uygulamalarda.2 yıl içinde kasıyor derken ne kadar bilmediğinizi belli etmişsiniz zaten. S23 kasıyor mu? S22 kasıyor mu? Boşunuzu uzakta yapın, bilmiyorsanız da biliyormuş taklidi yapmayın. S serisi telefonlar özellikle de Türkiye fiyatlandırmalarıyla belki de alınabilecek en mantıklı telefonlar çöp demişsin.Bir de fanboyluğa gerek yok yazmak ne demektir ya?
Planlı eskitme diye bir şey yok. Tekrar yazıyorum: Planlı eskitme diye bir şey yok. Anlamayanlar için bir daha: Planlı eskitme diye bir şey yok! Varsa kanıtınız atarsınız biz de bilgileniriz. "Apple zamanında kabul etti ya kardeşim bilmiyor musun yiaa?!" Yazmayın lütfen.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
Evet kasiyor yeni aldiginizda sifir kutulu aldiginizda dahi kasma yapiyor uygulamalarda.
Şu an S22 kullanıyorum ve asla kasma donma ile karsılasmadım. Hatta j serisi telefonlarda kullandım onlarda arada bir kasma olsa da asla donma olmadı. Optimize olmayan uygulamada bile kasma donma yoktu. Biz burada fanboyluk yapmıyoruz ama siz şu ana kadar Apple fanboylugu yaptınız mesela. Bu durum Samsung dahil her Android firmanın şu an osleri gayet iyi akıcı ve donanım orta segment ise asla kasma donma olmuyor.
Su sekil hicbir seyden anlamayarak konusacaksin, evde hem S20 hem de S20+ var canavar gibi calisiyor ikisi de. Mis gibi 4K60fps sinematik video kaydi bile alabiliyorum. A05 almissin eline bir tek tum Samsung'a salliyorsun. Bilmiyorsaniz konusmayin, sifir kutudan cikinca bile kasma yapiyormus.Evet kasiyor yeni aldiginizda sifir kutulu aldiginizda dahi kasma yapiyor uygulamalarda.
50 bine 16e itelesinler size, 13 ekranlarini magsafe'siz kasaya koyup 60Hz panelle satma isi.