Detaylar
Kim cevapladı?LA Knight
Üstün
Ben de diyordum 25+ S24+ gibi 40 bin falan olur da alırım, peh nerede...
Algımı kaybedeceğim komedi gibi fiyatlar. Bir insan 50-100 bin telefona veriyorsa harbi zengin olmalı veya yemesinden içmesinden kısacak kadar enayi.
Algımı kaybedeceğim komedi gibi fiyatlar. Bir insan 50-100 bin telefona veriyorsa harbi zengin olmalı veya yemesinden içmesinden kısacak kadar enayi.
Son düzenleyen: Moderatör:
mustaine
Üstün
Steve Jobs'ın kurduğu şirketin çıkarttığı telefonlar.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Fiyatlara bak. Samsung dedik bağrımıza bastık oysaki.
Kanzi nasıl farkı anlamazsın!S23 S24'den işlemci ve RAM haricinde ne fark var ki![]()
Fiyatlar fahişten daha fahiş olmuş. Sen Androidsin. 128 GB ve UFS 3.1'e sahip amiral gemisi cihaz piyasaya sunmamalısın. Apple'dan fiyatlandırma olarak pek farkın kalmadı.
Şu şartlarda X200 Pro ve GT 7 Pro daha f/p oluyor.
Şu şartlarda X200 Pro ve GT 7 Pro daha f/p oluyor.
Son düzenleme:
Bir senede yenilik yapamıyorsan iki senede bir telefon yap. Her sene telefon çıkarıp insanları mecbur etmenin anlamı yok. Arada fark yok sadece fiyat yüksek.
Şu an S22 kullanıyorum. S26 veya S27 çıktığı zaman belki değiştiririm.
Şu an S22 kullanıyorum. S26 veya S27 çıktığı zaman belki değiştiririm.
İşte öyle über süper olmadığı içinFiyatlara bak. Samsung dedik bağrımıza bastık oysaki.
Kanzi nasıl farkı anlamazsın!
- Makaleler
- 43
Snapdragon 8 Elit kullanılması çok iddialı, üstüne Exynos modellerin fişlerinin bir anda çekilmesi garip oldu. Tasarım açısından hissedilir derecede farklar var, özellikle de ilk gördüğümde o kamera tasarımına çok şaşırdım, Samsung’dan daha sade ve ince bir şey bekliyordum. Aslında en büyük yenilikleri yapay zeka ve çip tarafından yapmışlar. Apple’ın OpenAI iş birliğine karşın Google Gemini ile anlaşma yaparak ellerini sağlamlaştırmışlar. Apple’ın kendine en güvendiği alanlardan biri olan tek çekirdek performansında Android dünyası ile arasındaki fark %30-40 seviyelerinden %10’un bile altına düşmüş neredeyse. Ancak, bu gücü tam performansta kullandırabilecek bir oyun veya program olmadığı sürece pek de bir anlamı yok bana kalırsa. Apple’ın iPhone 16 serisi ile birlikte getirdiği stüdyo kalitesinde video kaydı olayını araklamışlar. Genel olarak, S24 ile S25 serisi arasında son kullanıcıyı ilgilendiren farklar yok. Eskisi gibi “Ucuz Samsung” kavramı da yavaş yavaş yok oluyor gibi, fiyatları neredeyse iPhone fiyatlarına yaklaştı.
gesaffelstein
Yetkin
- Makaleler
- 1
Kusursuz bir model olmuş. One UI evrim geçirmiş resmen. Bu da fiyata yansımış. İşlemci ve performans konusunda artık Apple'ı da geçiyor. Rakibi şu an yok. Sıradaki Snapdragon işlemciler daha da güçlü olacak belli.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-