Merhaba @Violett, açıkçası hangi sızıntıya baktıysam, ekran özellikleri arasında LTPO göremedim. Hatta geçenlerde Mediamarkt Portekiz web sitesinde S25 FE özellikleri sızdırılıp, ardından siteden kaldırılmıştı. Bunu haber yapan Hollanda tabanlı teknoloji sitesinde de LTPO ibaresi bulunmuyor.

Baktığım kaynaklar:
NieuweMobiel
NotebookCheck
GSMArena
AndroidCentral

Şu hesap gibi X'te 1-120 Hz ekran olacağını belirten de var. Tanıtıma az kaldı zaten. Bekleyip görelim.

@7450, ben de birkac sizinti birakayim:
GSMArena
The Samsung Galaxy S25 FE will get some premium features like an LTPO panel for its 6.7” display with a variable refresh rate of 1Hz to 120Hz. It will still be a 1080p+ panel with Gorilla Glass Victus+, though, unlike the S25+, which has a 6.7” 1440p+ display with Victus 2.
GSMArena (Sizinti kaynagi farkli.)
As a quick overview of what to expect, the Samsung Galaxy S25 FE will have a 6.7” LTPO display (1080p+)
NotebookCheck
Besides these specs, the Galaxy S25 FE is expected to get a minor battery upgrade to 4,900 mAh with support for 45W wired charging. It is also said to get an LTPO panel that can dynamically adjust the refresh rate between 1 Hz and 120 Hz for better energy saving.

Diger kaynaklarda da ayni leak kaynagi gectigi icin eklemeye gerek duymadim. Hala inat etmezler umarim ama konu FE ve Samsung olunca zor.