Makaleler
6
20250710_003135.webp

Çok dikkatli baktığımızda ekran çerçevesi sonunda inceltilmiş gibi.

Her serinin tasarımları aynı olmasına rağmen, bu göze daha hitap ediyor sanki. 😅
Çerçeve incetilmişse (umarım öyledir) harika olmuş.

Bu arada kamera bölmesi A56 gibi olsa iyi olmaz mıydı?

S23 FE kullanıyorum, 24'te ekran ve işlemci dışında önemli bir fark yoktu. Telefoto farklı olsa da farkı görmek cok zordu. Vatan'da kendim birebir denedim, aynıydı diyebilirim. Tasarım ayni kalsa da belki telefoto güncellenmiştir diyeceğim ama bir önceki nesilde guncellendigi icin pek sanmıyorum.

Her serinin tasarımları aynı olmasına rağmen, bu göze daha hitap ediyor sanki. 😅

Değişik değişik seyler yapmaktansa sade olmasi bence de daha iyi ama A56 kamera tasarımı bence de cok iyi olurdu. Sony havasi katardi...

Son düzenleme:

Kesinlikle katılıyorum, oturmuş bir tasarım anlayışı mevcut. Çinliler gibi her seride öncekinden alakasız yeni bir tasarım denenmiyor :).

Bundan sonra muhtemelen A serisi tıpkı A56'daki gibi birleşik kamera adasıyla gelecek, S serisi ise görseldeki gibi ayrı kamera adasıyla devam edecek.

Bunun nedeni de A ve S serilerinin birbirinden ayırt edilebilmesini sağlamak :)...