Çözüldü S25 Ultra Google Asistan problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

theformul

Uzman
Selam,

Üç aydır kullanıyorum Gemini bildiğiniz gibi Siri gibi arama yap deyince yapıyordu flaşı aç deyince açıyordu. Telefonu temizlemek sıfırdan bir başlangıç yapmak için sıfırladım şu an "OK Google babamı ara" ya da "flaşı aç" diyorum ben bir yapay zekayım telefon işlevlerinde yardımcı olamıyorum diyor

Karıştırdım bayağı ama bir türlü olmadı çok garip.

Çözüm
Dostlar durumu çözdüm adminler çözüldü yapabilir.

Google gizlilik ayarlarında gemini etkinliği kaydını kapatmıştım geminiye sorduğum sorular kaydolmasın diye meğer etkinlik kaydını kapatınca Samsung uygulamaları etkinliği olmuyormuş açtım düzeldi.

Bu arada Samsung'un Google ile böyle bir işbirliği yapıp çat diye Siri'si olması muazzam bir olay ya.

S25 cansın.
Dostlar durumu çözdüm adminler çözüldü yapabilir.

Google gizlilik ayarlarında gemini etkinliği kaydını kapatmıştım geminiye sorduğum sorular kaydolmasın diye meğer etkinlik kaydını kapatınca Samsung uygulamaları etkinliği olmuyormuş açtım düzeldi.

Bu arada Samsung'un Google ile böyle bir işbirliği yapıp çat diye Siri'si olması muazzam bir olay ya.

S25 cansın.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…