Fazla abartmışsın.

S25 bir nesil güncel ve ana seri cihaz. Arada tabii ki farklar var ama bu 2 katı para edecek farklar değil. Burada beklentiler önemli. Kamera olarak evet S25 yardımcı kameralarda daha iyi olacaktır.

S24 FE kullanıp sonra Ultra kullanırsan veya S25 tekrar konuşalım dostum. O zaman anlarsın farkları. İyi akşamlar. :thumbsup:

S24 FE kullanıp sonra Ultra kullanırsan veya S25 tekrar konuşalım dostum. O zaman anlarsın farkları. İyi akşamlar. :thumbsup:
Kullanıyorum, kullandım. S24 ve S24 FE zaten evde var. S24 ile S24 FE çok yakın diyip S25 farklı demen bile falso zaten. S24 ve S25 arasında bugün için nasıl kullanırsan kullan gözle görebileceğin arkadaki kamera halkaları dışında hiçbir fark yok. Tek bir fark bile yok. Kamera halkası yapıştırılmış bir S24 ile S25'i eline versem kullandırsam ayırt edemezsin. Exynos diye kulaktan dolma sallamışsın telefona, 8 elite olunca instagrama girerken uçmuyor telefon. S24 FE ile S25 arasında fark var tabii ki ama öyle senin abarttığın gibi de değil. S24 FE'den 24 Ultra'ya geçersen tabii ki de kamera ve malzeme farkı olacak bu çok normal değil mi zaten? Ultra'yla S25 aynı telefon mu? Ayrıca herkesin her şeye sadece kendisinin erişebildiğini zannetmesi de baya komik. Kısacası saçmalamışsın. Yok çok ciddi fark var falan komik olmuş. Bugün ortalama bir kullanıcı için tip çerçeve ve yardımcı kamera dışında S24 FE ile S25 arasında hissedilir hiçbir fark yok.

Kullanıyorum, kullandım. S24 ve S24 FE zaten evde var. S24 ile S24 FE çok yakın deyip S25 farklı demen bile falso zaten. S24 ve S25 arasında bugün için nasıl kullanırsan kullan gözle görebileceğin arkadaki kamera halkaları dışında hiçbir fark yok. Tek bir fark bile yok. Kamera halkası yapıştırılmış bir S24 ile S25'i eline versem kullandırsam ayırt edemezsin. Exynos diye kulaktan dolma sallamışsın telefona, 8 Elite olunca Instagram'a girerken uçmuyor telefon. S24 FE ile S25 arasında fark var tabii ki ama öyle senin abarttığın gibi de değil. S24 FE'den 24 Ultra'ya geçersen tabii ki de kamera ve malzeme farkı olacak bu çok normal değil mi zaten? Ultra'yla S25 aynı telefon mu? Ayrıca herkesin her şeye sadece kendisinin erişebildiğini zannetmesi de bayağı komik. Kısacası saçmalamışsın. Yok çok ciddi fark var falan komik olmuş. Bugün ortalama bir kullanıcı için tip çerçeve ve yardımcı kamera dışında S24 FE ile S25 arasında hissedilir hiçbir fark yok.

Güzel arkadaşım. S24 FE dediğin telefon, S24 modelinin fan Edition modelidir. Oradaki vurgu odur. Anlamıyorsan senin sorunun. Ben orada erişemiyorsun demedim, söylediklerimi çarpıtma. Ben realist kullanıcı deneyimlerimi paylaştım, hala ısrar ve uzatarak komik duruma düşen sensin velev ki. Exynos'lu telefon ilk defa kullanmadım, eski bir Samsung kullanıcısıyım. S24 FE ve S25 var ise masada, bütçe yeterli ise S25 tercih edilir zaten. Sen niye bu kadar üstüne alındın her şeyi? S24 FE kötü bir telefon demiyor insanlar zaten, bende dahil. Samsung kullandığı her segment telefonda, segmentine göre parçalar kullanır. 8 Elite sadece performans değil, batarya ömrü verimlilik konusunda gen 3 cihazlara dahi kıyasla daha iyi performans sergiliyor. Kaldı ki Exynos diyorsun hala. S25 modelinin bazı konularda, S24 Ultra'dan üstün olduğu yerler var. S24 FE gayet iyi bir telefondur, kullandım şayet. Gerçekleri çarpıtarak insanlara dikte etmeyin ve empoze etmeye çalışmayın lüften. Sizinle daha fazla polemiğe giremeyeceğim, daha fazla da yorum yapmayacağım. İyi günler. :thumbsup:

Son düzenleme:
Nedense bana FE serisi, orijinal modelin çakması gibi geliyor. Ama evet, eğer arkadaşın bütçesi yetiyorsa S24 FE alabilir, artırabilirse tabii ki S25 alsın.

Sizce 128 GB mi almalıyım? Çünkü bütçem tam yetiyor. Ama biraz daha artırıp 256 GB almak mantıklı mı olur? Oyun oynamayacağım, sadece gündelik işler için kullanacağım. Sizce hangisi daha uygun?

Kamerayı beğendim geçenlerde kendim elime alıp incelemiştim. Yazın almayı düşünüyorum. Güzel telefon.

Dosya Ekleri

• s24fe.webp
    s24fe.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme: