Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Merhaba, yeni telefon aldım ve boot imajını yükleyecektim, içindeki SuperSU anca böyle siliniyordu, boot imajını kendi düzeltemiyordu. Yeni boot imajını yükledim, Magisk de yükledim ancak bootstuck oldu telefon. Reset tuşu işe yaramıyor, güç tuşu işe yaramıyor, delireceğim birazdan. Bootta bekliyorum şu an, şarjım az ama kapanırsa n'olur bilmiyorum. N'apmalıyım? @Sxinar @MasterRei @Umut Nas

Tamam, boottan çıkabildim baya bi' basılı tutarak. TWRP menüsündeyim, orijinal boot dosyasını paylaşabilecek var mı? Benimkisi bozuk galiba :(

Çözüm
Arkadaşlar sorunu TW ile çözdüm.
Odin 13.3 sürümü ve Android 8 sürümü ile gerekli ayarları yaparak sorunu çözdüm.
Merhaba, yeni telefon aldım ve boot imajını yükleyecektim, içindeki SuperSU anca böyle siliniyordu, boot imajını kendi düzeltemiyordu. Yeni boot imajını yükledim, Magisk de yükledim ancak bootstuck oldu telefon. Reset tuşu işe yaramıyor, güç tuşu işe yaramıyor, delireceğim birazdan. Bootta bekliyorum şu an, şarjım az ama kapanırsa n'olur bilmiyorum. N'apmalıyım? @Sxinar @MasterRei @Umut Nas

Tamam, boottan çıkabildim baya bi' basılı tutarak. TWRP menüsündeyim, orijinal boot dosyasını paylaşabilecek var mı? Benimkisi bozuk galiba :(
Arkadaşlar sorunu TW ile çözdüm.
Odin 13.3 sürümü ve Android 8 sürümü ile gerekli ayarları yaparak sorunu çözdüm.
Orijinal boot dosyasını paylaşabilecek var mı?

Orijinal boot dosyası derken SamFw veya SamMobile üzerinden Full files olanı indirip AP olanı seçersen Boot dosyasını seçmiş olursun ama tavsiyem cihaz eline normal gelsin diyorsan diğer dosyalarla beraber Odin üzerinden flashlaman olacaktır.

@Heribert Yavuz hocam dosyayı yükledim ancak bu sefer de bootloop oluyor, 8.0 indirdim. Şimdi de 7.0 deniyorum.

İlk SuperSU kurmayı deneyeceğim, daha hızlı bir çözüm olur benim için.

Direkt bu ROM dosyasını indiriyorum, yardımlarınız için teşekkürler.

E ama kabul etmedi bu dosyayı? Odin üzerinden mi yüklemem lazım? @Heribert Yavuz @Silinen üye

Son düzenleme:
@Heribert Yavuz hocam dosyayı yükledim ancak bu sefer de bootloop oluyor, 8.0 indirdim. Şimdi de 7.0 deniyorum.

İlk SuperSU kurmayı deneyeceğim, daha hızlı bir çözüm olur benim için.

Direkt bu ROM dosyasını indiriyorum, yardımlarınız için teşekkürler.

E ama kabul etmedi bu dosyayı? Odin üzerinden mi yüklemem lazım? @Heribert Yavuz @Silinen üye
Nasıl bir hata verdi hocam ekranın görüntüsünü atar mısınız?