Detaylar
Kim cevapladı?Yusff
Çalışkan
Nedenlerini söyleyebilir misiniz?
Hakanss
Becerikli
YKS çalışmak için bu 2 tabletten birini alacağım. S9 FE+ alırsam 2. el, Honor pad V9 alırsam sıfır olacak.
Oyun oynamam. Sadece not veya soru çözümü, ara sıra dizi, film izlerim.
Önerinizi bekliyorum.
Honor tabii ki extra olarak iPad 11 veya Xiaomi pad 7 modeline göz atabilirsiniz.
Daha iyi işlemci daha iyi ekran gibi Tab FE serisi çok fazla kırpılmış oluyorlar.
Yusff
Çalışkan
iPad 11 veya Xiaomi Pad 7 modellerinde kalem hediyesi yok. Yani alırsam 2. el almam gerekir. Sizce değer mi?Honor tabii ki extra olarak iPad 11 veya Xiaomi pad 7 modeline göz atabilirsiniz.
Daha iyi işlemci daha iyi ekran gibi Tab FE serisi çok fazla kırpılmış oluyorlar.
Hakanss
Becerikli
iPad 11 veya Xiaomi pad 7 modellerinde kalem hediyesi yok. Yani alırsam 2. el almam gerekir. Sizce değer mi?
Kalem işinden fazla anlamam ama replika penleri var göz atabilirsin. Apple stability diye bir gerçek var bunu aklından çıkarma yeter.
Batur
Başarılı
Buna da bakın derim ekosistem olmaması biraz eksi olabilir ancak işinizi uzun yıllar götürücektir.
Yusff
Çalışkan
Bütçem 16 bin TL gibi bir şey. Şimdi not alma gibi konularda kullanacağım için replika kalem almak istemiyorum. Ondan orjinal şekilde bu bütçede kalemle birlikte alabileceğim bir şey arıyorum. Kalemle ise 2. el olması önemli değil.Kalem işinden fazla anlamam ama replika penleri var göz atabilirsin. Apple stability diye bir gerçek var bunu aklından çıkarma yeter.
Kalemle birlikte bütçemi aşar zaten. Bütçem 16 bin tl bu arada.
Buna da bakın derim ekosistem olmaması biraz eksi olabilir ancak işinizi uzun yıllar götürücektir.
Hakanss
Becerikli
Bütçem 16 bin TL gibi bir şey. Şimdi not alma gibi konularda kullanacağım için replika kalem almak istemiyorum. Ondan orijinal şekilde bu bütçede kalemle birlikte alabileceğim bir şey arıyorum. Kalemle ise 2. el olması önemli değil.
Kalemle birlikte bütçemi aşar zaten. Bütçem 16 bin TL bu arada.
S9 FE modelini kesin olarak ele Honor pad V9 ve Xiaomi pad 7 ile kalem avantajını en ucuza denk getirebildigin modeli al.