S9 FE modelini kesin olarak ele Honor pad V9 ve Xiaomi pad 7 ile kalem avantajını en ucuza denk getirebildigin modeli al.
Biraz bakındım, bütçeyi ayarlayabilirsem xiaomi pad 7 alırım gibi duruyor. Olmazsa honor pad v9.
Pad V9'un ekranı o kadar da iyi değil, ayrıca yazılım desteği de fiyasko!

Bunları göz önünde bulundur.
İnternette araştırdığım kadarıyla iyi gibi duruyor.

Yazılım fiyasko? Gayet güzel bir yazılımı var. Sadece güncelleme desteği az.

Okuduğunu anlama sorununuz var sanırım. Ben yazılımın değil yazılım desteğinin fiyasko olduğunu belirttim. Paneli de öyle ahım şahım bir şey değil, rakiplerinden geride kalıyor.

D8350 SoC ve 144Hz ekranla göz boyayarak satılması amaçlanmış bir ürün...

Okuduğunu anlama sorununuz var sanırım. Ben yazılımın değil yazılım desteğinin fiyasko olduğunu belirttim. Paneli de öyle ahım şahım bir şey değil, rakiplerinden geride kalıyor.

D8350 SoC ve 144Hz ekranla göz boyayarak satılması amaçlanmış bir ürün...

Bu bütçede hepsi aynı anda olmuyor ya ekrandan ya işlemciden ya kalemden ya yazılımdan ya da yazılım desteğinden ya da Google'dan taviz veriyorsun.

Bu nasıl?

@Yusff,

https://techolay.net/sosyal/konu/huawei-matepad-11-5-2024-6-128-6-999-tl.143160/ sonradan gördüm bu konudaki tableti de öneririm Google yazılımı olmaması oyun oynamadığınız için dert olmicaktır gbox veya MicroG ile Google uygulamalarını kullanabiliyosun.
Huawei başta düşünmüştüm ancak Honor daha iyi göründüğü için elemiştim ayrıca attığınız ilanda kalem dahil değilmiş.
İyi hocam alın geçin. İpad alacaksanız ipad 11 ve öğrenci indirimi ile kalemi bedavaya getirin. Onun dışında mantıksız.
Xiaomi'yi araştırdım. Kalemlerinin stokları şu an yok. Sahibinden sitesinden almaya kalkınca 2500-5000 TL arasına koymuşlar.