Awerty

Başarılı
Merhaba, SA:MP Tabanlı, Roleplay sunucum için forum sayfası kurmak istiyorum. Genel olarak SMF tercih ediliyor ancak sade bir tasarım istemiyorum, biraz daha işlevsel ve göze hitap edebilen fazla absürt 3D arayüz gibi beklentilerim bulunmuyor, ne tercih etmeliyim? Yardımcı olabilecek birisi var mı?

Merhaba, SA:MP Tabanlı, Roleplay sunucum için forum sayfası kurmak istiyorum. Genel olarak SMF tercih ediliyor ancak sade bir tasarım istemiyorum, biraz daha işlevsel ve göze hitap edebilen fazla absürt 3D arayüz gibi beklentilerim bulunmuyor, ne tercih etmeliyim? Yardımcı olabilecek birisi var mı?
Hala guzel RP sunuculari var mi ya? 99roleplay ve Vendetta vardi. Ikisi de kapandi diye biliyorum. Diger sunucularda pek kaliteli bi ortam yoktu diye hatirliyorum.

Hala guzel RP sunuculari var mi ya? 99roleplay ve Vendetta vardi. Ikisi de kapandi diye biliyorum. Diger sunucularda pek kaliteli bi ortam yoktu diye hatirliyorum.
Medium RP yapmayı seviyorsanız güzel sunucular var. Onun dışında bugün kendisine en hard diyen sunucuda bile çok fazla trol var. 99 dönemindeki o hard rp tadı hiçbir sunucuda yok şu anda.

Hala guzel RP sunuculari var mi ya? 99roleplay ve Vendetta vardi. Ikisi de kapandi diye biliyorum. Diger sunucularda pek kaliteli bir ortam yoktu diye hatirliyorum.

Bende 14 yıllık Vendetta oyuncusuyum, Kasaba konseptli kaliteli bir ortamı olan sunucu hazırlamayı düşünüyorum, oyun modum hazır ancak forumda eksiklerim var. Mevcut sunucular ne yazık ki bahsettiğiniz gibi kötü durumdalar.

Kaliteli bi Hard RP sunucusu olsa baya vakit ayiririm oynaya. GTAV uzerinde bi olusum daha mantikli olabilir. Kaliteli bi hard rp sunucusu yok hic malesef.

Beklentilerine göre değişir. Geniş BBCode desteği için SMF tercih edebilirsin ama bugünlerde Xenforo daha popüler.
Türkiye'de roleplay biteli çok oldu. "Hard roleplay" diyeceğimiz bir tek yabancı GTA World var, o da Rage MP'de.

Beklentilerine göre değişir. Geniş BBCode desteği için SMF tercih edebilirsin ama bugünlerde Xenforo daha popüler.

Türkiye'de roleplay biteli çok oldu. "Hard roleplay" diyeceğimiz bir tek yabancı GTA World var, o da Rage MP'de.
Yonetici ekibi cok bos. Olmadik seylere takiliyorlar. 3 yildan uzun suredir GTAW Amerika sunucusunda oynuyorum, rol yapiyorum. O kadar ufak seylerden oturu basvurularimi geri cevirdiler ki en son dayanamayip sildim hesabimi falan.

Yonetici ekibi cok bos. Olmadik seylere takiliyorlar. 3 yildan uzun suredir GTAW Amerika sunucusunda oynuyorum, rol yapiyorum. O kadar ufak seylerden oturu basvurularimi geri cevirdiler ki en son dayanamayip sildim hesabimi falan.
Herkesin deneyimi farklıdır tabii ki. Ben supervisor rolü yapıyorum, daha önce yönetici ekibiyle bir sorun yaşamadım. Özellikle sunucuya giriş ve sonrasındaki başvurular biraz zor, haklısın.

Eğer ücretsiz ve sadelik üzerine yoğunlaşmak istiyorsanız, Flarum ve Discourse kullanabilirsiniz. Eğer kendiniz de diğer alternatiflere bakmak istiyorsanız Google'a "Free Open Source Forum Softwares" yazabilirsiniz.