Gece saat 1 ile saat 7 arasında açılan konular moderatörden onay beklemesin. Moderatörler gece aktif olmazsa konuların onaylanması zaman alır, Bu öneri olursa teknik destek konusu açmak isteyenler hemencecik konuyu açar, onaylayacak moderatörü beklemek zorunda kalmaz. Aslında moderatörlerin lehine öneriyi sundum, gece aktif olmayabilirler ya.
"Bu, Yeni Kurucu Atalarınız tarafından başlatılan yıllık Arınma Gecesi için bir duyurudur. Siren sesinden itibaren 12 saat boyunca cinayet dahil tüm suçlar yasal olacaktır."
Gece saat 1 ile saat 7 arasında açılan konular moderatörden onay beklemesin. Moderatörler gece aktif olmazsa konuların onaylanması zaman alır, bu öneri olursa teknik destek konusu açmak isteyenler hemencecik konuyu açar, onaylayacak moderatörü beklemek zorunda kalmaz. Aslında moderatörlerin lehine öneriyi sundum, gece aktif olmayabilirler ya.
Kırmızı forumda onay yok konularda, bence abartıyorsunuz, 10 konudan 5'i troll olsa onlarda getirirdi zaten ben arada denk geliyorum onu da hemen siliyorlar. Denenmeyen bir şey olsa neyse diyeceğim deneyen forumlar olduğu için öneri yapmakta sorun görmüyorum.
Gece moderatörü alınmalı aslında. Sitede belli saatten sonra hayat duruyor. Sadece gece girebilen bir kesim bence var. Gece çalışmalı işleri olan kişiler için iyi olur. Kendince baykuş kitleyi konsolide etmiş olur Techolay.