Bruhistan

Başarılı
Merhaba şu kol saatleri sol koluma pek takmayı alışamadığımdan (Daha önce kol saati pek kullanmadım özel durumlarda ve bazı ciddi yerlerde kutlamalarda düğünde vs. taktım) ve sevmediğimden sağ koluma takıyorum. Bazıları garip karşılıyorlar ''Saati niye sağ eline takıyorsun?'' falan diye. Ama sağa takmak iyi rahat hissettiriyor. Sizce sağ elime takmayı devam etsem olur mu yoksa alışana kadar sol elime mi takayım?

Saati sağa takınca daha iyi hissediyorum ben de. Sağ elimi kullanıyorum fakat sola takınca garip geliyor.

Babam solaktı, o sağa taktığı için küçüklükten beri ben de sağa takmalıyım şeklinde aklımda kaldı muhtemelen.

Nereye rahat hissediyorsanız öyle takın çok önemli değil. Fakat sağlaksanız sağ kolunuzu daha aktif kullanacağınızdan problem yaşayabilirsiniz. Yazı yazarken, yemek yerken, bir iş yaparken vs. Sağlaklar bu yüzden sola takıyor diye biliyorum sürekli bir yerlere çarpmaması ve rahatsız etmemesi için. Bir de ayarlama PIN'i sağ tarafta olduğu için ayarlamak istendiğinde saat sağ koldaysa çıkarmak gerekiyor. Tamamen ergonomik bir tercih.

Merhaba şu kol saatleri sol koluma pek takmayı alışamadığımdan (daha önce kol saati pek kullanmadım özel durumlarda ve bazı ciddi yerlerde kutlamalarda düğünde vs. taktım) ve sevmediğimden sağ koluma takıyorum. Bazıları garip karşılıyorlar "saati niye sağ eline takıyorsun?" falan diye. Ama sağa takmak iyi rahat hissettiriyor. Sizce sağ elime takmayı devam etsem olur mu yoksa alışana kadar sol elime mi takayım?

Hangi elini kullanıyorsan tam tersine takarsın. Ben sağlağım mesela sola takıyorum

Kişiden kişiye değişir, solağım ama gene sola takıyorum. Hangisinde rahat ediyorsanız.