Detaylar
Kim cevapladı?Gerçek gurmeler saati sola, dominant olmayan kollarına takarlar.
Menace
Becerikli
Merhaba şu kol saatleri sol koluma pek takmayı alışamadığımdan (daha önce kol saati pek kullanmadım özel durumlarda ve bazı ciddi yerlerde kutlamalarda düğünde vs. taktım) ve sevmediğimden sağ koluma takıyorum. Bazıları garip karşılıyorlar "saati niye sağ eline takıyorsun?" falan diye. Ama sağa takmak iyi rahat hissettiriyor. Sizce sağ elime takmayı devam etsem olur mu yoksa alışana kadar sol elime mi takayım?
Sağ el için saatlerden alabilirsiniz kurması etmesi daha rahat olur.
Niye saat takıyorsun?Merhaba şu kol saatleri sol koluma pek takmayı alışamadığımdan (Daha önce kol saati pek kullanmadım özel durumlarda ve bazı ciddi yerlerde kutlamalarda düğünde vs. taktım) ve sevmediğimden sağ koluma takıyorum. Bazıları garip karşılıyorlar ''Saati niye sağ eline takıyorsun?'' falan diye. Ama sağa takmak iyi rahat hissettiriyor. Sizce sağ elime takmayı devam etsem olur mu yoksa alışana kadar sol elime mi takayım?
Bruhistan
Başarılı
Özel durumlarda ciddi yerlerde takmam lazım hocam.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Sağınıza takarsanız düşünme yetisini kaybetmiş kişilerden rahatsız edici tepkiler almanız muhtemel.
Ayrıca sola takmak daha estetik bir görünüm katar.
Bruhistan
Başarılı
Bazen böyle durumlarda saati çıkarıp işi bitirdiğimde tekrar takıyorum.Nereye rahat hissediyorsanız öyle takın çok önemli değil. Fakat sağlaksanız sağ kolunuzu daha aktif kullanacağınızdan problem yaşayabilirsiniz. Yazı yazarken, yemek yerken, bir iş yaparken vs. Sağlaklar bu yüzden sola takıyor diye biliyorum sürekli bir yerlere çarpmaması ve rahatsız etmemesi için. Bir de ayarlama PIN'i sağ tarafta olduğu için ayarlamak istendiğinde saat sağ koldaysa çıkarmak gerekiyor. Tamamen ergonomik bir tercih.
Deneyeyim hocam ne kadar rahatsız etsede alışabilirim diye düşünüyorum.Sağınıza takarsanız düşünme yetisini kaybetmiş kişilerden rahatsız edici tepkiler almanız muhtemel.
Genelde sağlaklar sol ele solaklar sağ ele takar.Merhaba şu kol saatleri sol koluma pek takmayı alışamadığımdan (Daha önce kol saati pek kullanmadım özel durumlarda ve bazı ciddi yerlerde kutlamalarda düğünde vs. taktım) ve sevmediğimden sağ koluma takıyorum. Bazıları garip karşılıyorlar ''Saati niye sağ eline takıyorsun?'' falan diye. Ama sağa takmak iyi rahat hissettiriyor. Sizce sağ elime takmayı devam etsem olur mu yoksa alışana kadar sol elime mi takayım?
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Nasil rahat ediyorsan. Solak adam sag takar saglak adam sola takar normalde.
Takmak istediğin yere takılır. Benim eski saatim kurmalı saatti ve sağ bileğime takınca elimi acıtıyordu o yüzden sağa takıyordum.