Roronoa Zoro 23

Uzman
Üniversite için gidiyorum. İçimde heyecan, korku ve kaygı var biraz. İlk defa evden bu kadar uzakta olacağım. İlk defa uzun bir süre farkı bir şehirde kalacağım. İlk defa yurtta kalacağım.
Yeni bir hayat ve yeni insanlar...

Gitmek bazen iyileştirir. Hayatın zorluklarını anlarsınız. Hayatınızda başarılar dilerim.
Uzun bir macera olacak. Umarım güzel geçer. Eve geldiğimde görecekleri glow up:
1789160933692.webp1789160893551.webp

Üniversite için gidiyorum. İçimde heyecan, korku ve kaygı var biraz. İlk defa evden bu kadar uzakta olacağım. İlk defa uzun bir süre farkı bir şehirde kalacağım. İlk defa yurtta kalacağım.
Yeni bir hayat ve yeni insanlar...

Senin hesabını/kartını/referans kodunu falan kullanalım sana komisyon veririz diyen çok olacak, hiçbirine kanma. Odada baştan net tavrını koy yoksa aylar geçtikçe cılkı çıkıyor işin. Derslerini iyi tut boşu boşuna büte kalıp geç tatil yapma. Benim aklıma gelen üniversite tüyoları bunlar. Şimdiden kolay gelsin.

Senin hesabını/kartını/referans kodunu falan kullanalım sana komisyon veririz diyen çok olacak, hiçbirine kanma. Odada baştan net tavrını koy yoksa aylar geçtikçe cılkı çıkıyor işin. Derslerini iyi tut boşu boşuna büte kalıp geç tatil yapma. Benim aklıma gelen üniversite tüyoları bunlar. Şimdiden kolay gelsin.
Gezme yada eğlenme için vakit kalıyor mu derslerden ?
Ben onlisans olmama rağmen 5 gün ders var ve 12'den 13.30'a kadar hep boş.
Dgs çalışacağım birde kaygılı geçiyor. İlk ay alışıp dgs çalışmayı düşünüyorum.

Senin hesabını/kartını/referans kodunu falan kullanalım sana komisyon veririz diyen çok olacak, hiçbirine kanma.
Üniversite bu konu hakkında mail attı ve okulun ilk haftası seminerler düzenliyor. Dikkatli olacağım.
Derslerini iyi tut boşu boşuna büte kalıp geç tatil yapma.
Amacım o, bu dönem hazırlık okuyacağım.

Gezme yada eğlenme için vakit kalıyor mu derslerden ?
Düzenli çalışmayla sorun olmaz çok. Benimde sabah 5 saat dersim tek olacak.

Gezme ya da eğlenme için vakit kalıyor mu derslerden?
Ben ön lisans olmama rağmen 5 gün ders var ve 12'den 13.30'a kadar hep boş.
DGS çalışacağım bir de kaygılı geçiyor. İlk ay alışıp DGS çalışmayı düşünüyorum.

Nasıl ders çalışacağını bilirsen fazlasıyla vakit kalıyor gezme/eğlenme için.😀

Üniversite bu konu hakkında mail attı ve okulun ilk haftası seminerler düzenliyor. Dikkatli olacağım.

Ek olarak sürekli dışarıdan yemek söylemeye alışma, bir süre sonra aşırı para gitmeye başlıyor.

Ek olarak sürekli dışarıdan yemek söylemeye alışma, bir süre sonra aşırı para gitmeye başlıyor.
Yemek sıkıntılı. Yurt 6 bloktan oluşuyor. Ben merkezdeki tekli bloktayım. Yemekhane dağda bulunan merkez bloklarda.
Üniversitede bir öğün yerim. Akşamı da yurda gidiş dönüş ayarlarım. Sonradan nakillerle iyi bir yurt ayarlamaya çalışacağım.