SF26

Üstün
Aşağıda atacaklarıma çok benzer çok fazla post mevcut, alınan arkadaşların bir çoğu 1 Mayıs'ta Taksim'de toplanılmasını gerektiğini düşünen kişiler. Dolayısıyla alınmaların bir çoğu Taksim'le alakalı gönderme olarak kabul edilmekte.
Alınan birçok kişinin avukat desteği sağlandı, avukatlar dışında yapılacak herhangi bir güncellemeyi bu konudan iletin beni etiketleyip. Avukatlar aracılığıyla teyit ettireceğim.

Konuya ek geçmem gerek; İstanbul Üniversitesi'ndeki arkadaşlarımızdan birini polisler sebepsiz yere gözaltına almış. Ülkemin parkurcu polisi şaşırtmıyor.

Son düzenleme:
Uzun insanlardan öyle bir nefret ediyorum ki... Hep bu uzun insanların başından çıkıyor.
keloglan.webp

Bu siyasal islamcı zihniyetten nefret ediyorum Bir yok olup gidemediler Elon Musk uzaya koloni kurma projesi vardı Bunlarla yaşayacağıma giderim valla offf

Büyük ihtimalle bende ifadeye çağırılacağım, ifadeye çağırılan tanıdığım kişilerin paylaşımlarının neredeyse tamamını bizzat bende yapmıştım :D Sorun değil zaten abuk subuk şeyler yüzünden çağırıyorlar. Sanal tanıdığım 2 kişiyi önceki gün çağırdılar. Çağırma sebepleri "Halkı Kin ve Düşmanlığa tahrik" veya "Kamu düzenini bozma" gibi suçlar oluyor. Göz korkutmak amacıyla çağırıyorlar. Geçen mesela bir kızı çağırmışlar. Üşenmemişler aylar önceki attığı tweeti bulup onun üzerinden ifade yürütüyorlar. Bazıları şikayet üzerine oluyor bazıları kamu davası ıvır zıvır oluyor.

Zannetmiyorum ama umarım kimsenin başına bir şey gelmez.

Tamamen ne yapacağını bilemeyen iktidarın yaptıkları diyeyim. Halkı böyle korkutacaklarını, susturacaklarını sanıyorlar. :)

Büyük ihtimalle bende ifadeye çağırılacağım, ifadeye çağırılan tanıdığım kişilerin paylaşımlarının neredeyse tamamını bizzat bende yapmıştım :D Sorun değil zaten abuk subuk şeyler yüzünden çağırıyorlar. Sanal tanıdığım 2 kişiyi önceki gün çağırdılar. Çağırma sebepleri "Halkı Kin ve Düşmanlığa tahrik" veya "Kamu düzenini bozma" gibi suçlar oluyor. Göz korkutmak amacıyla çağırıyorlar. Geçen mesela bir kızı çağırmışlar. Üşenmemişler aylar önceki attığı tweeti bulup onun üzerinden ifade yürütüyorlar. Bazıları şikayet üzerine oluyor bazıları kamu davası ıvır zıvır oluyor.

Zannetmiyorum ama umarım kimsenin başına bir şey gelmez.
İsmini bana profilimden ilet, gördüğüm gibi sileyim not düşelim avukatlara.
Alınırsan avukat desteğinde bulunuruz.

Tamamen ne yapacağını bilemeyen iktidarın yaptıkları diyeyim. Halkı böyle korkutacaklarını, susturacaklarını sanıyorlar. :)
BASKILAR BİZİ YILDIRAMAZ!